Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Folyamatos öngyilkossági...

Folyamatos öngyilkossági gondolataim vannak, kitől kérjek segítséget?

Figyelt kérdés
Semmi sem jött össze az életemben, 19 évesen egésznap a házban ülök, nincsenek barátaim, senkivel nem tudok beszélgetni, ráadásul folyamatosan bosszant, hogy lesz egy bírósági tárgyalásom, garázdaság miatt vádolnak, közben egy csapat "rejtett erőforrás" támadott meg az utcán, szóval nincs valami kellemes életem, Barátnő téren is rossz a helyzet :(

2013. aug. 6. 16:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet tényleg kellene keresnem egy dokit, mert ez valóban nem állapot :(
2013. aug. 6. 21:20
 12/15 Dr. V. Szofia válasza:
54%
Írj egy privátot, kérlek.
2013. aug. 8. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia, Nekem sincsenek barátaim, utolsjár 5 évesen volt 1 évig ovodában. Én is egésznap itthon ülök, se a szüleimmel se rokonaimml nem tudok beszélgetni, barátnőm még nem volt soha szeretet soha nem kaptm, nekem is vannk öngyilkossági gondolataim illetve voltk most ár sajnos mégrosszabb, szóval én is kérnék segítséget. 21/f
2013. aug. 9. 02:14
 14/15 zakos válasza:
Látom írtátok a sportot, aminek tényleg nagyon jók a hatásai, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy az nem oldja meg a problémáidat, ettől függetlenül érdemes lenne eljárnod futni például. A problémát a gyökerénél kell megragadni.
2013. aug. 22. 10:15
 15/15 anonim válasza:
44%
Mi lenne ha öngyilkos lennél?
2013. szept. 2. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!