Egy gyerek halálát hogy lehet feldolgozni? Képtelen vagyok rá.
Te jó ég!!Istenem,ez nagyon szomorú!Szerintem te nagyon erős vagy!Élj magadért a gyermekeidért,az elhunyt gyerekedért,a családodért!!Nagyon erős egyén vagy.Szerintem továbbra is járj pszichológushoz,beszéld ki magadból minden bántódást!MINDENT!Én 15 éves vagyok sajnos tanácsot nem nagyon tudok adni,de egy halált nem lehet feldolgozni,nekem az öcsém halt meg a kezeimben,ez 4 éve történt azóta depresszióval,pánikbetegséggel és szoc.fóbiában szenvedek...Nagyon sajnálom ami veled történt,ahogy látom nem én vagyok az egyetlen aki elsírta magát olvasás közben :( Őszinte részvétem!
És nagyon nagyon sok boldogságot és kitartást kívánok neked és a családodnak!És gondolj arra,hogy ott a családod,értük élned kell,és az elhunyt gyerekedért is!Biztos azt szeretné,hogy boldog lény!KITARTÁST!
élni olyan dolog, hogy sok fajta sors van. és egyik sem kevesebb a másiknál. minden életkorban meghal néhányunk. ez normális. ettől tudom nem lesz jobb. de ne olyasminek érezd ezt, aminek nem volna szabad megtörténni. ez a játék része. te lettél az aki elveszi a gyerekét 8 évesen és ő az, aki meghal 8 évesen. ezeket a szerepeket is játssza valaki. ez volt az ő élete és ez a tiéd.
tényleg, ha úgy gondolod el, mint egy szerepet a színházban, akkor ott érezni, hogy nem attól függ, hogy melyik a főszerep, hogy mennyi ideig él az a szereplő. hanem, hogy mi az egész környezetben az ő elhelyezkedése. és annak alapján amit írsz a lányodé a ti környezetetekben meghatározó volt. láttad a Faun labirintusát? ott meghal egy kislány. de értelmetlen azt kívánni, hogy ne halt volna meg, mert ezzel az egész sorsa semmisülne meg, az egész film nem lenne az, ami. ezek vagytok, ti pont így ahogy. te vagy az, akinek fáj a lánya halála. és ebből próbálja megérteni, hogy mi is ez az egész körülöttünk.
remélem nem bántóan okoskodó ez amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!