Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tényleg létezik olyan, hogy...

Tényleg létezik olyan, hogy valaki halálra ijed?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy az adrenalinlökettől szívrohamot kapjon?
2009. okt. 24. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze! Egyik ismerősőm azt mondta, hogy volt meglepetés party, mindenki elbujt a sötétbe, és hirtelen felkapcsoltáka villanyt... Ismerőse, már kicsit idősebb volt, és rosszul lett.Mentőt kelett hívni... szerencsére megmentették... De, az tuti, hogy ezt többet nem felejti el, és aztán tényleg volt meglepetés...
2009. okt. 24. 10:09
 2/7 anonim válasza:

Létezik. Tudományosan bizonyított, hogy ha egy illetőnek szívproblémája van, vagy akár a fentemlített módon idősebb, akkor olyan "meglepetésben" is része lehet, amely miatt szívroham követkzehet be.

(13/F)

2009. okt. 24. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb öngyilkos ha kiugrik mondjuk a tizedikről, a zuhanás közbe meghal mert halálra rémül.
2009. okt. 24. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó:ezt hogy bizonyították be?
2010. febr. 9. 15:56
 5/7 A kérdező kommentje:
gondolom megállapították, hogy a halált nem roncsolódás, hanem szívroham okozta. adrenalin túltengés miatt
2010. febr. 9. 21:01
 6/7 anonim válasza:

Én hallottam egy történetet,nem tudom,igaz-e.A történet arról szól,hogy egy lány és két fiú fogadnak,hogy a lány nem bír ki két órát egy felakasztott gyerekgyilkos sírjánál éjszaka.A fiúk kint maradnak a bejáratnál,a lány bemegy egy fáklyával és(biztos-ami-biztos)egy késsel.(Nagyon ijesztő a környezet,bagolyhuhogás,félhomály,stb.)Mikor kiér a sírhoz,leszúrja a földbe a fáklyát,és leül.Letelik a két óra,a lány feláll és indulna haza,de érzi,hogy húzza valami a lábát...

Reggel holtan találtak rá.A fáklya hozzászegezte a nadrágját a földhöz,és nem tudott tőle menni...Belehalt az ijedtségbe.Gondoljunk bele,valószínűleg mi is "ezt tennénk",ha azt hisszük,egy gyerekgyilkos kísértete húzza a lábunkat...

Elnézést,hogy rémtörténetet mesélek itt.Én is úgy hallottam,hogy vagy igaz,vagy nem.De kapcsolódott a témához.És a lány szó szerint halálra rémült.

2011. júl. 13. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Ennek a sztorinak hallottam már különböző változatát részeg emberrel. A másik dolog, hogy azért elég lehetetlen helyzet, hogy egy fáklyát csak úgy átszúrj a nadrágodon anélkül, hogy észrevedd. Egyrészt mert a fáklya hegye általában tompább annál, másrészt meg nem a lábad tövéhez szúrod le, elvégre ég! De tételezzük fel, hogy mégis sikerül leszögezni a nadrágját. Letelik a két óra, feláll. Az ember ilyenkor általában leporolja magát, megmozgatja a lábait, mielőtt elindulna. Ekkor csak észreveszi, ha egy égő fáklya van átszúrva a nadrágja szárán. De tegyük fel, hogy mégsem. Az égő fáklyát viszont csak nem hagyja ott a temetőben mikor hazamegy. Tegyük fel, mégis. Sikerül úgy átszúrnia a nadrágját, hogy nem veszi észre, akkor sem, mikor feláll és leporolja magát, ott akarja hagyni a fáklyát és elindul. Ahhoz viszont, hogy egy földbe leszúrt bot megállítson valakit a nadrágjánál fogva, minimum kalapáccsal kell nekiesni a beveréskor, különben túl könnyen kiszakad a földből. MYTH BUSTED :)
2011. júl. 15. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!