Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Olyan üresnek...

Mit csináljak? Olyan üresnek és sivárnak érzem magam.

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok magamnak megfelelni. A környezetemnek pedig pláne. Anyum sosem elégedett velem, apám konkrétan kijelentette, hogy én nem vagyok az ő lánya.

Túl fáradt vagyok ehhez. Mindenhez.

Ne mondjátok, hogy menjek pszichiáterhez meg pszichológushoz, mert járok, de semmit sem segít. Mások "meg vannak elégedve" a javulással, pedig nincs is semmiféle javulás. Kívül happy end, belül romok...

Most már nem is akarok semmit. Régebben nagyon akartam, hogy végre jól legyek, de már nem tud érdekelni az egész. Senki vagyok. Az is akarok maradni. De aztán meg mégsem. Intenzíven pusztítom magam, ami egyszer jó, aztán meg pofán tudnám vágni magam érte.

Egyedül vagyok. Vannak barátaim, akik tudom, hogy szeretnek, de ők engem nem érdekelnek. Érdekeltek, de mostanában nem. Általában magamra erőszakolom a mosolyt, elmegyek velük ide-oda, de rövid időn belül igyekszem kivágni magam, haza akarok jönni, nem akarok semmit.

Az utóbbi pár hónapom jó volt. Sokszor voltam boldog, volt életkedvem. De most mintha visszazuhantam volna. Nem tudom, miért.

Két napja nem eszek, nem vagyok éhes. Aludni is alig tudok, pedig legszívesebben állandóan azt csinálnám.

Nem is tudom, minek tettem fel a kérdést, mert úgyis csak azt fogjátok írni, hogy ha nem akarom, akkor mit várok. Vagy azt, hogy hülye kis tinipics@ vagyok. Csak úgy...

Üres vagyok. Elviselhetetlen.

14/L

2009. okt. 23. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
TANULJ MEG SZERETNI. ÖNMAGADAT ÉS MÁSOKAT IS. VAGY LEGALÁBB FOGADD EL AZT AKI VAGY. Ilyen egyszerű.
2009. okt. 23. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, az a probléma, hogy egyáltalán NEM ilyen egyszerű. Pár embert szeretek. De az sem segít. Magamat is szeretem, de attól még sosem leszek elég jó.
2009. okt. 23. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ha anyukád sosem elégedett veled,apukád meg kijelentette hogy nem vagy a lánya,én nem is csodálom hogy ilyen semminek érzed magad.Most vagy ráadásul a legnehezebb korban,ilyenkor minden olyan "más",tudom,én is voltam ennyi idős és minden bajom volt magammal(mondjuk mások segítettek hozzá hogy sz@rul érezzem magam)a szüleim váltak,suli fos volt,és ez még évekig így tartott!Az én apám elhordott minden senkinek meg féregnek,suliban meg csak b@sztattak,senkim nem volt.Ezt azért írom le,hogy tudd,volt így más is.Én magamon segítettem úgy hogy senki nem állt mellettem,sőt,csak b@szogatásokat kaptam!A lehető legjobban "kivontam magam" a társaságból.Suliban úgy csináltam mintha ott sem lenne senki,otthon meg elvonultam a szobámban.Persze ennek voltak hátulütői,de próbáltam nyugalomban élni.Igen,csak próbáltam mert nem hagytak.De ha idegbajoskodtam volna,ha csak még magamat húztam volna le ahogy te teszed,már nem tudom hol lennék!Nem szabad magadat tönkretenni,nem elég hogy más ezt csinálja???Te fogd magad,menj el moziba,könyvtárba,sétálni,internetezz,tanulj,sportolj,

valamivel igenis kösd le magad!!!Ha kell erőltesd,nem szabad lehúznod magad a mélybe!Meglátod jobb lesz!És genis menj a barátaiddal ide-oda,olyankor kapcsolj ki,senki nem érdemli meg hogy más miatt legyél sz@rul!Gondolj bele!Apádat vajon érdekli hogy te tönkreteszed magad?Nem!Mert akkor már rég melletted állna,ahogy anyád is!Ebből a helyzetből egyedül tudod kihúzni magad!Vagy talpraállsz és túlélsz,vagy áldozatként végzed,és mindezt fölöoslegesen,mert csak ki kellene tartanod saját magad mellett!!!Ezt vedd úgy mint egy (csúnya)próbát az élettől,tudod ha te is átesel egy ilyenen és talpraállsz,felnőtt korodban már tudni fogod kezelni a mélyebb helyzeteket és ez nagyon fontos!Mert te nem fogsz felnőtt fejjel sipítozni hogy "jajj mit tegyek?" hanem tudni fogod mit tegyél,mert tapasztaltál már!Ez késöbb előny lesz számodra!Az a dolgod hogy most tanulj,és azt csináld szabadidődben amit szeretnél,hiszen még nagyon fiatal vagy!Ne hagyd el magad!Nem tudom mennyire engedi meg az anyagi helyzeted,de csináltathatnál új frizurát,vehetnél pár új ruhát,kiegészítőt(nem kell rohadt drágát venni)ez talán feldob,jobban érzed majd magad a bőrödben!Figyelj,ha én és még rengeteg más ember átesett ilyen és ennél rosszabb helyzeteken,te röhögve túllépsz rajta!

2009. okt. 24. 12:42
 4/4 anonim válasza:

Ha tudsz angolul, Google-n keress rá:

What is wrong with me?

Ha minden igaz, az első link egy bipolar.about.com című oldalra fog elvinni. Olvasd el a kérdést, és fuss itt át egy két kommentet

Nem hiszem, hogy sokat segítene, de mégis jobb érzés tudni, hogy nem vagyunk egyedül ezekkel az érzéseinkkel.

Én vagyok a 287-es

2009. okt. 24. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!