Hogyan tudnám elérni, hogy teljesen kiöljem magamból az érzéseket?
Figyelt kérdés
Belefáradtam már, hogy hiába szeretek, hiába próbálok törődni másokkal, akik fontosak számomra mindig csak csalódás ér csalódás hátán. Elegem van ebből. Inkább leszek szociopata vagy mi ennek a neve. Gondolom nem fog menni egyről a kettőre, de próbálkozom. Bármilyen jellegű tippet elfogadok, ami előresegít engem ebben. Még fiatal vagyok, úgy érzem képes vagyok változtatni ilyen irányban.2013. júl. 25. 15:00
11/12 A kérdező kommentje:
Az egészségügyben emberekkel kéne foglalkoznom, azt nem szeretnék. + oda talán még több idő kellene, mint katonának lenni, háborúba menni. 20 éves vagyok, de aligha hiszem, hogy ez bármi befolyásoltsággal lenne a kérdésemre.
2013. júl. 25. 20:53
12/12 anonim válasza:
Tényleg elmennél háborúba azért, hogy más kénye kedve szerint halj meg? Más érdekekért? Miért akarsz másnak örömet okozni azzal, hogy meghalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!