Beteges, hogy néha helikopternek képzelem magam?
Figyelt kérdés
Ezt az egészet nem tudom olyan jól leírni.Voltam pszichológusnál,de még semmit nem állapított meg.Én meg teljesen össze vagyok zavarodva.Szerintetek?2013. júl. 24. 16:24
2/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy ilyenkor milyen üzemanyagot veszel magadhoz ?
3/11 intrepid válasza:
Toronyház tetejéről, nekifutásból ne rajtolj el...
4/11 A kérdező kommentje:
Nem,nem drogozok.Egyszerűen csak néha jön ez az érzés.Persze,tudom magamról,hogy nem vagyok helikopter,de olyankor valahogy elbizonytalanodok benne.
2013. júl. 24. 16:34
5/11 anonim válasza:
Nem, dehogy. Tényleg,nem te szálltál az imént le a Honvéd kórház tetejére?
6/11 poet1 válasza:
Ugye ez csak vicc? Vagy a kész átverés show?
7/11 A kérdező kommentje:
Bár vicc lenne...
2013. júl. 24. 16:40
8/11 anonim válasza:
Már ezerszer megmondtam neked, hogy nem te vagy a helikopter, hanem én vagyok, miért akarsz folyton utánozni?
9/11 anonim válasza:
"Bár vicc lenne..."
-nincs olyan bár, ahova beférsz, miért lenne jó, ha bár vicc lenne
10/11 anonim válasza:
Ilyenkor úgy érzed, hogy rotor ( vagy mifene) van a fejeden? Komolyan érdekel. És igen, beteges. Helicopteritisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!