Kb. 1 éve depis vagyok. Nincsenek barátaim, illetve a legjobb barátnőm is " elhagyott ". Senkisem szeret, apám már kiskoromban eldobott magától. Anyámmal mindennap veszekszem. Másak a világról való nézeteink, ő még az 1970-és években él. Van 4 testverem egyiksem szeret. A magassagom miatt is piszkálnak az oszt.társaim és és a tanárok is. (1,80m 14/L ) Vagdostam magam, már nem teszem. Az egész életem hiba volt. Nem látok már semmi reményt. Pár napja az öngyilkosságot fontolgatom de tudom ha megteszem és nem sikerül minden még rosszabb lenne. Utálom magam. Mit tegyek?
Viccet félretéve, nekem sokszor segített, amikor hasonló gondolataim voltak.
2013. júl. 21. 17:03
2/5 anonim válasza:
Figyu! Én is szenvedek depis problémában, de az öngyilkosság nem megoldás. Régen amikor én is mélyebben voltam, voltak ilyen gondolataim, de ez mára megváltozott és az csak kevés ideig tartott. A barátokat te választod meg, nem ők téged, így aki elment, az nem is a barátod... nekem a betegségem előtt és után is velem vannak a barátaim. nézz más emberek után, menni fog! :) A legfontosabb viszont, hogy menj el egy dokihoz, mert neked még nem kell gyógyszer, és fog segíteni! Teljesen máshogy látod majd a világot, hidd el! ;)
2013. júl. 21. 17:03
3/5 anonim válasza:
Szia!
Keresned kell valakit aki segiteni tud.
Ha szakember nem lehetséges (kiskor, család miatt), akkor gyere beszélgetni egy nyilvános helyre Pesten, ha érdekel. Ma láttam egy depis lányt az 5ösön, szomorú volt, nem nézett senkire és késöbb el is eredt a könnye, és most is furdal a lelkiismeret hogy nem segitettem rajta, pedig megtehettem volna, csak akkor kellett leszállnom + féltem megérinteni, mert amikor leszólitottam úgy tett mintha nem figyelne.
Szóval ha érdekel és pesti vagy, vagy letudsz jönni Pestre akkor írj privit. Az első lépést nagyon nehéz megtenni, de egy megértő ember már vezethet a többin, a lényeg hogy meg kell próbálni.
Részvétem
Péter
2013. júl. 24. 01:55
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nrm pesti vagyok, de azert kosszonom!
Peter te egy nagyon ertekes ember lehetsz!!
2013. júl. 26. 02:24
5/5 anonim válasza:
Soha ne add fel!Az élet kemény és edződni kell annak,aki élni akar!Ezt fejben kell eldöntened mit akarsz.Én gyógyíthatatlan beteg vagyok 30 évesen és a halál torkából jöttem vissza,de soha nem adom fel,küzdök tovább és bebeszélem magamnak hogy 120 évig fogok élni!:)Az orvosok szerint 2 évem van hátra de én nem adom fel!Ne utűlld magad mert akkkor a szervezeted is utállni fog és ellened fordul!Az autoimmun betegek töbségénél lelki okok a kiváltóak....egyszerűen megharagszik rád az immunrendszered és kiakar nyírni...bocs a nyers szövegért.Ha egészséges vagy akkor méginkább küzdened kell az életedért és nem pedig eldobni azt!Értékeld a jót,a szépet..csak pozitívan..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!