Próbáljak meggyógyulni, vagy keressek valakit, aki elfogadja és megérti a betegségemet?
Én a gyógyulást választanám. De ha neked ez jó állapot, akkor hagyjad..
Azért gondolj bele: ki akarna önként egy beteg emberhez hozzámenni, és ápolni élete végéig?
Nézd, kezdetnek egy gluténmentes étrend ártani nem árthat.
Egyébként ki mellett marad meg manapság hosszú ideig egy nő? Valljuk be elég ritka egy hosszú kapcsolat.
Keress Te is egy Borderline személyiségű párt és alakíts ki vele egy tartós kapcsolatot. Ő mint egy tükröt tart eléd és te is gyakorlod az elfogadást.
Egyébként meg próbálj meggyógyulni, hosszútávon csak ez éri meg. Eddig mit tettél meg a gyógyulásért ?
Keress egy jó pszichoterapeutát, azt ajánlom.
Amit írtál az egy jó kiindulás a változáshoz.
Egy pszichiáter
Próbálj meg úgy viszonyulni a legközelebbi lányhoz, mintha semmi, de tényleg az ég világon semmi bajod nem lenne. Tudom, hogy milyen, én is borderline vagyok viszont a jelenlegi párommal több mint 3 éve vagyunk együtt, hamarosan lesz az eljegyzés.
22/F
"Nem akarok "meggyógyulni", szerintem ez az egész az én személyiségem. Ha azt valahogy levetem, mi marad belőlem?"
Érdekes megközelítése a dolgoknak. Igazából azt kéne elhinned, hogy te nem ettől leszel különleges, hiszen minden ember az, önmagában is. Sokszor azért ragaszkodunk a betegségeinkhez, mert elválasztanak minket másoktól, tudatosan, de akár tudat alatt is.
Miért lenne a a hangulat szélsőséges ingadozása, a hiszti és a többi a te személyiséged szerves része? Ez csak egy egyszerűbb út, és sok mindenre magyarázatnak tűnik. Szó se róla, hogy kétségbe vonnám a betegséged. Egyszerűen csak úgy vélem, hogy a gyógyulni akarás már maga új lehetőségeket hoz be az életbe, míg ez az elutasító dac elzárja az embert a külvilágtól.
A kérdésre válaszolva pedig, az hogy valaki megérti és elfogadja a betegséged, még nem garancia arra, hogy hosszú távon képes is elviselni bármennyire is szeret. Ez az adott ember tűrőképességén múlik. Előfordulhat, hogy találsz olyan lányt, akinek ezzel kompatibilis, de ez nagyban függ az ő személyiségétől, nem csak a szeretet mértékétől.
Remélem valamennyire tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!