Akik próbáltak öngyilkosok lenni, hogyan és miért próbáltátok?
Figyelt kérdés
Mivel próbálkoztatok, és miért?
Hogy sikerült 'megmenekülni'? Hogy vagytok ma? Sikerült kiheverni? Kort is írjatok légyszi!
A válaszokat előre is köszönöm
2013. júl. 18. 22:37
11/14 anonim válasza:
Az élet szar. Én is jártam már közel hozzá. Akkor úgy döntöttem hogy még egy-két utolsó dobással megpróbálkozok javítani az életemen. Nem jött be.. hetek kérdése és nagy valószínűséggel véget vetek a szenvedésemnek.
22/F
13/14 anonim válasza:
Nekem is eszembe jut és már csalódtam magamban meg kiváncsi is vagyok és utálom is magam máshol csak jobb lesz mint itt jó lehet pl szellemtestben lenni,remélem megadatik
14/14 anonim válasza:
Eddig egyszer próbálkoztam begyógyszereztem magam és úgy "menekültem meg" hogy anyám hazaért és elráncigált a kórházba. 4 éve vagdosom magam de nem folyamatosan és azért mert mindenki szarik rám, barátaim alig vannak, itthon és a suliban is folyton piszkálnak minden szarért és már elegem van. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!