Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki segítsen, aki ért...

Valaki segítsen, aki ért hozzá, mi okozhatja ezt, folyamatosan fáj a fejem, nem akar szűnni egyre rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Folyamatosan fáj a fejem, jobb oldalt, stressz miatt kezdődött, de úgy érzem, amióta fáj paranoidabb vagyok, és csak még jobban stresszelek, és csak erősödik a fejfájás egyre jobban. Megnyugodni nem tudok, més most már csekély dolgoktól is kiborulok, nem tudok mérlegelni se. Aludni se tudok éjszaka, csak forgolódni. Úgy érzem elhalt az agyam egy része. Egyedül a hideg vizes fürdő segít valamelyest, de csak addig, amíg benne vagyok, ha kijövök folytatódik, ott ahol abbamaradt.
2013. júl. 17. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Magas vérnyomástól lehet folyamatosan erős fejfájás, ha nem kezelik, szedsz valamilyen gyógyszert, méred rendesen a vérnyomásod?
2013. júl. 19. 07:45
 12/16 A kérdező kommentje:

29 éves vagyok nő, van párkapcsolatom, és egy nagyon sz.r munkahelyem, jóindulatú és kevésbé jóindulatú, de egytől egyig full kretén egyénekkel, a főnököt is beleértve. Nem lehet velük semmit megbeszélni, mert fel se fogják amit mond nekik az ember.

Nem tudom, mi lehetett a gond, de jegeltem tegnap órákon át a fejem, és jobb lett. Remélem nincsen maradandó károsodásom. Próbálok nyugodtabb lenni, hátha nem jön vissza a stressz, köszönöm szépen mindenkinek aki írt tanácsot!

2013. júl. 19. 08:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Migrén a stressztől. Orvoshoz kell vele menni, ha gyakran előjön.
2013. aug. 13. 23:09
 14/16 anonim válasza:

Lehet kicsit lemaradtam a válasszal és már megoldódott a probléma, de azért leírom, hátha segít olyannak aki most küzd vele.

Az én tüneteim:

alvászavar,

folyamatos fejfájás (majdnem a nap 24 órájában, a migrén gyógyszer sem használt, se más fájdalomcsillapító)

idegrángás (pl. szem környékén)

ingerlékenyebb voltam stb.

Az orvos a kivizsgálás során nem talált semmit, és a Sedatif PC-t javasolta. És már pár nap után érezni lehetett a változást. Vény nélkül kapható, ára kb. 1000 Ft körül van.

2014. jan. 5. 05:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Kicsit régi a kérdés, de az elsőnek igaza volt :) :) :)
2015. dec. 9. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Meditálj hallgass asmr videókat vagy tegyél a szobába illóolajat. Fessél valamit igazáből mindegy csak próbáld levezetni a stresszt próbálj megnyugodni. Egy kicsit ülj ki a napra csukd be a szemed és hallgasd a madarakat. Ne gondolj semmire csak úgy "létezz" a világban. Ha minden nap rászánsz 1 órát ezekre a dolgokra, elmúlik majd a stressz.
2018. júl. 10. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!