Valaki segítsen, aki ért hozzá, mi okozhatja ezt, folyamatosan fáj a fejem, nem akar szűnni egyre rosszabb lesz?
29 éves vagyok nő, van párkapcsolatom, és egy nagyon sz.r munkahelyem, jóindulatú és kevésbé jóindulatú, de egytől egyig full kretén egyénekkel, a főnököt is beleértve. Nem lehet velük semmit megbeszélni, mert fel se fogják amit mond nekik az ember.
Nem tudom, mi lehetett a gond, de jegeltem tegnap órákon át a fejem, és jobb lett. Remélem nincsen maradandó károsodásom. Próbálok nyugodtabb lenni, hátha nem jön vissza a stressz, köszönöm szépen mindenkinek aki írt tanácsot!
Lehet kicsit lemaradtam a válasszal és már megoldódott a probléma, de azért leírom, hátha segít olyannak aki most küzd vele.
Az én tüneteim:
alvászavar,
folyamatos fejfájás (majdnem a nap 24 órájában, a migrén gyógyszer sem használt, se más fájdalomcsillapító)
idegrángás (pl. szem környékén)
ingerlékenyebb voltam stb.
Az orvos a kivizsgálás során nem talált semmit, és a Sedatif PC-t javasolta. És már pár nap után érezni lehetett a változást. Vény nélkül kapható, ára kb. 1000 Ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!