A pszihiátriai szereknek van szerintetek értelme? Megéri szedni őket?
Szerintetek az ilyen panaszokat tudja enyhíteni a paszihiátriai gyógyszer?
-szociális fóbia(félelem a bírálatoktól,megaláztatásoktól,félénkség)
-régi negatív élmények amin egyedül nem sikerül túllépni
# 12: Senki nem gondolja, még az orvosok sem. Sőt, a gyógyszergyárak sem.
Mindenki azt gondolja, hogy a gyógyszer segít a tünetek megfékezésében, ami arra jó, hogy utána könnyebben szembe tudjunk nézni a problémákkal. Én is tudom ezt, az orvosom is tudja ezt; maximum a TB nincs ezzel tisztában, amikor várólista van a pszichiátrián.
Nekem azt mondja meg valaki, hogy hogy lehet manapság minden 3. ember 'diagnosztizált' pánikbeteg!
Rengeteg embertől hallom, olvasom róluk, hogy ők pánikbetegek. de amikor megkérdezem, hogy mit szednek, akkor a válasz az esetek döntő többségében Frontin vagy Xanax, amik köztudottan nem pánikbetegség ellen vannak, lenyugtat ugyan és csökkenti a szorongást, de aki 'valódi' pánikbeteg, annak ez nem használ.
Csupán azt nem értem, hogy az orvosok miért mondják a nem pánikbetegekre is, hogy pánikbetegek, amikor meggyőződésem, hogy már a környezetemben lévők nagy része sem az, csak megpróbálják azzal elintézni a problémájukat, hogy nekik az orvos azt mondta, hogy pánikbetegek, közben az egyik nő ismerősöm egyszerűen csak nem tudja kezelni a neki nem tetsző helyzeteket, kiakad, amikor valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, egykeként nőtt fel jómódban, megszokta, hogy a szülei mindent elintéznek neki, iskolát, barátokat, munkát, de az életben egyedül nem tud mit kezdeni. Ez csak egy példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!