Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs értelme tovább. vége?

Nincs értelme tovább. vége?

Figyelt kérdés
minden 5. osztályba kezdődöt.. rengetegszer megvertek megaláztak, ez 8-ig ment a tanárok nem tudtak sok mindent csinálni. középiskolában ez megint folytatódott, a magyar tanárom eléggé "furcsán "viselkedik a lányokkal..ha értitek,meg velem is, akkor volt h tesi órán megalázott a tanár a 40 diákkal együtt,de már megszoktam. mindennap piszkálnak,k.-nak rondaságnak hivnak. a barátaimat elvesztettem,a szüleim soha sem érnek rá, magamat a shoppingolással vigasztalom. mindig megvolt mindenemde cserébe pokol az életem.volt 3 barátom az első megcsalt a második kihasznált és elhagyott, a harmadik megcsalt diszkoban a szemem láttára.senkinek sem fogok kelleni.le cigányoznak mert barnább a bőröm de nem vagyok az.a családom utál,nagybátyám szoba se áll velem egy tavalyi hiba miatt, ami megrángatta az egész családot miattam.szégyellem hogy nem vagyok szűz mert megujjaztam magam. bánt. depressziós vagok. jobb lenne a halál, ha felkötném magam és vége lenne mindennek. 16L

2013. jún. 23. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem igaz, egyszerűen csak most esel át a tini depresszión, nyugi én is átestem rajta és még mindig itt vagyok. :)

Próbálj meg mindenben valami szépet, jót találni, ami a családot illeti, engem anya kidobott otthonról 18 éves koromba.

18/L

2013. jún. 23. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
egy pici vigasztalás: a saját szüzességed nem tudod elvenni, csak fiú, és ő sem az ujjával
2013. jún. 23. 13:41
 3/7 anonim válasza:

Nincs értelme ez hülyeség ha piszkálnak vég meg magad áll ki m agadért. Engem azért piszkáltak mert beszéd hibám van meg engem is cigányoztak de nem vagyok az. Soha nem szóltam vissza senkinek e már elkezdtem gyúrni és meg védem magam. Próbál meg ismerkedni más lányokkal fiúkkal akik normálisak. Csak vannak olyan barátid akikre számíthatsz ha baj van .Biztos lesz egy barátod akivel le fogod élni az életed

Nem hiszem hogy a családod utál üljetek le és beszélyétek meg. Csak nem vagy szűz a közösültél valakivel szóval még az vagy. Ilyen fiatalon ne legyél depressziós nem egészséges ez mert tönkre fogsz menni szó szerint.

18/f

2013. jún. 23. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugalom el múlik csak most vagy tini én is nagyon szomorú voltam nem beszéltem senkivel meg akartam halni de akkor vettek nekem a szüleim egy kiskutyát nekem ő segített most a kutyusom 10 éves.És miatta nem lettem öngyilkos neki elmondhatom a gondjaim ő megért tudom hülyeségnek hangzik de jó tudni hogy van egy ilyen barátom ha szomorú vagyok megvigasztal ha boldog vagyok akkor csak még boldogabá tesz.De a lényeg ne legyél öngyilkos SOHA.
2013. jún. 23. 13:49
 5/7 anonim válasza:
Velem is ez volt a helyzet de csak ötödik osztályban,és hatodikban utána már leszálltak rólam és elfogadtak!!Most tök jól elvagyok!!!Hidd el én is tartottam már ott h öngyilkosság meg minden,én is megakartam halni.De nem tettem!!Te még nagyon fiatal vagy,és még előtedd az élet!!És ahogy a többiek is mondták az a tinidepresszió!!Nem lehetsz öngyilkos verd ki a fejedből,de nagyon gyorsan!!!Nehogy már ilyenektől menjen tönkre az életed!!!!!Bátran véd meg magad!!Mutasd meg h nem érdemes belédkötni.Ne szokd meg ezt a helyzetet mert ez nem állapot!!!!!!!Változtass magadon valamit növeld az önbizalmad stb.A többiekkel meg ne törődj!!!!
2013. jún. 23. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Először is ne magad hibáztasd mindenért, biztosan nem Te vagy a hibás a kialakult helyzetért, az önostorozás nagy hiba, csak még jobban a mélybe tipor. Próbálj meg pozitívabban gondolkodni még akkor is, ha minden összedőlt körülötted. Próbáld meg pozitív oldaláról megközelíteni a dolgokat, és ne a probléma összpontosíts, hanem a megoldásra. Sokunkat ért megaláztatás, kudarc, én is sokat szégyenkeztem életemben...sajnos. De úgy gondolom, hogy a sérelmeket az ember saját javára is fordíthatja, tanulhat belőle...főképp azt, hogy sosem szabad olyan emberek véleményére adni, akik nem érdemlik meg, és nem számítanak...Próbálj megbocsájtani ezeknek az embereknek, és lépj túl, engedd el a múltat! A halál nem megoldás, csupán megfutamodás a problémák elől. Próbálj meg beszélni a családoddal, mondd el nekik ami fáj neked, ami rosszul esik. Minden helyre hozható hidd el! Ami nem öl meg az erősít, ezt jól jegyezd meg! Mutasd meg , hogy ki is vagy te!!! Szedd össze magad!!! Állj talpra!!! Adj időt magadnak, hagyj lássák a volt barátaid mit "dobtak el"! A családod az igyekezeted!! Hidd el minden helyrehozható! Olyan fiatal vagy, csupán meg kell találnod a saját utad! :))

Az ujjazásról meg annyit, hogy ez természetes dolog, nem kell, hogy lelkiismeret furdalásod legyen, ezzel nem veszítetted el a szüzességed.

Minden jót neked!

2013. jún. 24. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajna h milyen közel laksz..de egyet tudok, ha láttnák egy lányt akit vernek, akkor olyan vérszemet kapnák hogy lehet megölném az illetőt. A másik szard le a családod...nálunk minden rokon szét van hullva én elvagyok. Végül pedig keress olyan fiu-t aki rendes.. én sose csalnék meg senkit biztos van rajtam kívül is ilyen. Ha meg már újjaztad magad hát egézségedre ez engem nem zavar 16/L
2013. jún. 27. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!