Sötétség fóbiát leküzdötte már valaki pszichológus nélkül? Ha van ilyen akkor annak szükségem lenne a taácsára.18/L
Figyelt kérdés
Kis korom óta félek a sötétben de akkor még csak a sötéttől féltem. De utána elkezdtem nézni horror filmeket már nem de ennek köszönhetően a sötétbe mindenféle horror filmben látott dolgokat képzelek. plusz a haverjaim elmeséltek egy két " igaz történetet" szellemek stb. Igazából odáig jutottam hogy éjszaka az átlag emberek is ijesztők számomra.Ezt mostanában úgy szoktam kezelni,hogy ha sötétedik elmegyek sétálni a barátaimmal egészen hajnalig amíg már olyan álmos leszek,hogy állva is eltudnék aludni.. de ez suli időben nem lesz jó.Régen azt hittem kinövöm mostanra csak rosszabb lett. Hogyan küzdjem le ezeket a félelmeket?2013. júl. 16. 13:45
1/4 anonim válasza:
Szép lassan, fokozatosan kell magad hozzászoktatnod.
2/4 anonim válasza:
Mint az óvodások.
Első körben szerezd be a legnagyobb macit amit csak árulnak a játékboltban, az majd megvéd.
Második körben meg szerezz be egy igazi macit aki pedig nem csak megvéd, hanem... khmmm felfedezteti veled az éjszaka szebbik oldalát.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Én is elégfélős voltam/vagyok, de annyira fáraszd le magad hogy már nem bírsz ébren maradni és akkor nem fog érdekelni hogy sötét van vagy nem, eludni fogsz mint a bunda. Nálam bevált, 13 éves vagyok és néha félek a sötétben de ha egy nap annyit rohangálnál mint én most két hétig 100 hogy nem lenne energiád félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!