Miért van az ha pl olvasok vagy tanulok nagyon gyorsan elfárad az agyam vagy máshova koncentrálok?
Figyelt kérdés
és akkor már persze hogy nem jegyzem meg a dolgokat...mit tehetnék ez ellen??hogy jobban tudjak koncentrálni?2009. okt. 19. 18:11
1/4 anonim válasza:
ez engem is érdekelne
mindig kipihenten kell tanulni
mindig ha tanulok arra gondolok hogy most szivesebben mást
csinálnék
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam vele, de mivel vizsgára készülök muszáj voltam valamit kitalálni ez ellen.
Nekem a Panax Ginseng (csak a panax, nem az eluthero, az gyengébb )bevált, ez egy természetes alapanyag, tehát nem szoksz hozzá, szellemi frissességet ad, javul a koncentráló képesség és hamarabb megtanulok dolgokat.
Én ezt szedem:
Na meg persze a meditáció, relaxáció is rengeteget segít ha nyitott vagy ilyenekre.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy fáradt vagy szellemileg. Időnkét mozogj egy kicsit.
4/4 anonim válasza:
Már többször volt szó a CANDIDA gombáról. Ez ha az agyat is megfertőzi, lustítja a gondolkodást, figyelmet, stb. Más okok:Friss levegő hiánya, mozgás hiánya. Mindkettő az oxigén-ellátást rontja az agyban. Vashiány:lányoknál, kivált ha nagy a vérveszteség alkalmanként, de mindenkinél felléphet vashiáy, ha a táplálkozásból hiányzik a vas, meg a folsav. Ha csak kiflit eszel mindig, legalább szedjél szupradint, vagy nás hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!