Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az ha pl olvasok...

Miért van az ha pl olvasok vagy tanulok nagyon gyorsan elfárad az agyam vagy máshova koncentrálok?

Figyelt kérdés
és akkor már persze hogy nem jegyzem meg a dolgokat...mit tehetnék ez ellen??hogy jobban tudjak koncentrálni?
2009. okt. 19. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ez engem is érdekelne

mindig kipihenten kell tanulni

mindig ha tanulok arra gondolok hogy most szivesebben mást

csinálnék

2009. okt. 19. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele, de mivel vizsgára készülök muszáj voltam valamit kitalálni ez ellen.

Nekem a Panax Ginseng (csak a panax, nem az eluthero, az gyengébb )bevált, ez egy természetes alapanyag, tehát nem szoksz hozzá, szellemi frissességet ad, javul a koncentráló képesség és hamarabb megtanulok dolgokat.

Én ezt szedem:

[link]

Na meg persze a meditáció, relaxáció is rengeteget segít ha nyitott vagy ilyenekre.

2009. okt. 19. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy fáradt vagy szellemileg. Időnkét mozogj egy kicsit.
2009. okt. 19. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Már többször volt szó a CANDIDA gombáról. Ez ha az agyat is megfertőzi, lustítja a gondolkodást, figyelmet, stb. Más okok:Friss levegő hiánya, mozgás hiánya. Mindkettő az oxigén-ellátást rontja az agyban. Vashiány:lányoknál, kivált ha nagy a vérveszteség alkalmanként, de mindenkinél felléphet vashiáy, ha a táplálkozásból hiányzik a vas, meg a folsav. Ha csak kiflit eszel mindig, legalább szedjél szupradint, vagy nás hasonlót.
2009. okt. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!