Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy természet filmen miért...

Egy természet filmen miért 16+ a korosztály?

Figyelt kérdés

nagy természetfilm rajongó vagyok,és nézegettem az ajánlókat amikor láttam egy párat amik pont a kedvenceim és nagyon megszeretném őket nézni.Csak hogy 16+osak...nagyon meglepődtem hogy miért?

Holnap átjön hozzánk az unokahúgom aki 12éves és mivel ő is szereti a természetfilmeket megakartam nézni vele egy kettőt..

na a 16+osok ugye pont a kedvenc témáimban vannak és már régóta tervezgetem hogy megnézem őket de nemtudom hogy az uncsihúgommal-e?

Megnézhetem vele is,vagy akkor majd ha egyedül vagyok?

és ugye az alap kérdés: miért 16+osok? Sőt láttam 18+osokat is..

meglepő volt mert eddig csak korosztály nélkülit vagy 12+osokat láttam.

2013. júl. 14. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában a természet(esség) tabu. Nehogy már halált lásson a gyerek, vagy esetleg zebrát falatozó oroszlánt, mert menten megáll a fejlődésben. Ha egy filmben fél másodpercre látszik egy mellbimbó, rányomják a tizennyolcas karikát, de gyilkosság, robbantás, világvége nyugodtan mehet főműsoridőben, logikus :) Szóval tegyél rá magasról, hogy mi van a képernyő sarkában a természetfilm alatt, az unokahúgod is a Földön él, semmi baja nem lesz, ha megtudja, hogyan működik a bolygó :)
2013. júl. 14. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Rejtély, hogy mi alapján osszák ki a korhatárokat.

http://www.youtube.com/watch?v=IRHoEmoBD64

2013. júl. 15. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert a kisnyuszit előbb premier plánban mutatják, és szűk szekondban nyírja ki a róka.

Namármost ez egy törpenyuszis barbibabánál harakirihez vezet.

2013. júl. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!