Lányok, nők! Ugye ti nem tartjátok undorítónak, ha a szabadban könnyítetek magatokon?
Nem undorito de en csak itthon pisilek. Amikor suliban vagy mashol vagyok mindig vissza tartom es csak itthon pisilek. Persze ha baratnonel alszok vagy valahol akkor nem. De az olyan mintha itthon lennek.
16/L
Nyilván, ahogy mindenki szívesebben könnyít magán angol WC-n. Ez egy helyes hozzáállás, tisztelt első. Én inkább az ilyen ál-prűd lányokon vagyok ki, akik mereven elzárkóznak még a gondolatától is. Meg tudom érteni, ha valaki nem szeret, de ezek egyszerűen megvetik. Álláspontjukban csak az kulturált, aki nem tesz ilyen semmilyen körülmények között. Kíváncsi lennék, ők mit csinálnának az erdő közepén. Becsurgatnának? Mert talán az kevésbé alpári szerintük.
Kedves második, én sem szeretek máshol :D Köszönöm a válaszod.
Kedves utolsó, sajnos igazad van. De ettől ők nem kulturáltabbak egyáltalán. Nem tudom, ha nekem választanom kéne 2 lány között, én bizony inkább a "kulturálatlanabbat" választanám, mert az legalább természetesen viselkedik.
Nem tudom, manapság miért olyan menő/kulturált leplezni a természetes dolgokat, szükségleteket. Márpedig a pisilés is ilyen
Annó gimisként sok többnapos túrán részt vettem, ha betértünk egy faluba akkor csak kaját vettünk, aztán uzsgyi vissza az erdőbe. Mégis hol a francban kellett volna könnyíteni magunkon? Ja, most jut eszembe, mi lányok kiizzadjuk. Bocsi, bocsi, nem szóltam.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!