Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a biztos módja, hogy a...

Mi a biztos módja, hogy a pánik betegségtől örökre megszabadulhatok? Nem akarom érezni a szédülést.

Figyelt kérdés

kb 16 éve vagyok pánik beteg,és tüneteim: szédülés(kb mindennapos valamikor gyengébb és nemesek össze de érzem h szédülök, s valamikor erősebb amikor összeesek.)

összeesés

és nemtudom felemelni a fejemet.

erősen kell kapaszkodnom

hányinger

heves szívdobogás

és ez mind alvás nélkül elmúlik olyan szinten,hogy szédülök még de a gyengébb fajta. szóval a szédülés nálam mindennapos dolog és nem tudom,hogy milyen érzés tényleg jól lenni. arra nem emlékszem már. apum nővérem kereszt anyum is ebben szenvedtek/szenvednek.(kereszt anyum tudtommal tünet mentes)

Próbálkozom agykontrollal,de nemtudom elhinni azt amit még nem látok,hogy láthassam azt amiben hiszek. tanfolyamot nem végeztem,túl drága. gyógyszert nem szedek,mert semmi sem hatott. próbálom ön gyógyítani magamat Bagdi Bellával,meg agykontrollos önfejlesztő könyvekkel. és semmi.

2013. júl. 10. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Az agykontroll szerintem egy nagyszerű relaxációs technika. Annak idején elvégeztem a tanfolyamot, azóta is ha nagyon feszült vagyok, azzal lazulok el. A többi dolog amire jó, hát nem tudom... kételkedek benne.

Egyébként a pánikbetegségtől orvos tud csak a leghatékonyabban megszabadítani. Próbálj meg elmenni először háziorvoshoz, utána pszichológushoz és pszichiáterhez. Gyógyszeres kezelés + pszichoterápia garantáltan csodákra képes pár héten belül!

2013. júl. 10. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az első írja: menj orvoshoz. Ő meg aztán eligazít mit kell tegyél, hogy megszabadulj a pánikbetegségből.
2013. júl. 11. 14:04
 3/9 A kérdező kommentje:
6 éves korom óta elég sokáig jártam pszichiáterhez,pszichológushoz és már rengeteg kivizsgálásom volt és semmi,gyógyszert is szedtem és semmi.. :) jah am 21 éves leszek a nyáron szóval kb 6 éve vagyok ez.
2013. júl. 11. 19:25
 4/9 A kérdező kommentje:
mármint 6 éves koromtól(azt akartam írni)
2013. júl. 11. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, akkor sajnos én sem tudok mit mondani erre. Teljes kivizsgáláson voltál már? Nincs semmi genetikai, vagy szervi háttere a problémádnak?

Sok esetben az a baj, hogy a pszichiáterek csak próbálkoznak, de nem segítenek a probléma megoldásán. Meg lehet, hogy segítene egy másik pszichoterapeuta felkeresése.

2013. júl. 11. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tulajdonképp mi a betegséged neve? Mit állapítottak meg nálad? Ugyanis egy egyszerű pánikot fél év alatt kikúrálnak, ha a beteg is akarja. Nics valami más baj is? Főleg, hogy 6 évesen kezdted...Nem valami veled született rendellenességed van?
2013. júl. 12. 21:39
 7/9 A kérdező kommentje:
mikor legutóbb vissza mentem a pszichiáteremhez mondta,hogy egyértelműen nem pánikosak a tüneteim,szerintem epilepszia és a pánikbetegség között vagyok,mert az összeesés arra utalna,de konkrétan nem végeztünk el epilepsziás vizsgálatot,de ha az felmerülne kimutatta volna MRI meg a CT kimutatta volna. Szervi bajról nem tudunk,de én is leginkább arra gyanakodnék. Állítólag szervi bajom nincsen.
2013. júl. 13. 11:21
 8/9 A kérdező kommentje:
jah még annyit hozzá fűznk,hgy hivatalosan egyik orvos sem állította,hogy ez pánikbetegség lenne,de elég sokan hitték azt hogy szimulálok,csak kérdezem: miértelme lenne annak,hogy én magam állandóan elhitetem másokkal hogy rosszul vagyok,miközben elég sokáig voltam depressziós pont amiatt,hogy én ezt érzem és nem tudom élvezni e miatt az életet,jövőre érettségi ha rosszul leszek ott cseszhetem az egészet,szalagtűzőn sem tudom,hogy hogyan fogom végig állni,ballagásra inkább el se megyek,és dolgozni hogy fogok így? Nem tudom mi ez,mi ennek a neve,csak azt tudom,hogy örökre megakarok tőle szabadulni.
2013. júl. 13. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Bevallom, a leírtak alapján még elképzelésem sincs, hogy mi lehet a bajod, főleg nem CT, MRI vizsgálat után. Szimulálásra meg nem gondolok, hiszen egy 6 éves gyerek minek szimulálna? Kívánom neked, hogy gyógyulj meg mielőbb
2013. júl. 14. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!