Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki milyen recept nélkül...

Ki milyen recept nélkül kapható feszültségoldókat ismer és kinek mi vált be? A Remotív és a Myrall nekem nem, szóvalezeken kívüliek érdekelnének.

Figyelt kérdés
Valamit jó lenne találnom, mert állandóan lehangult vagyok hónapok óta, elsírom magam mindenen, nagyon nehezen tudok elaludni és kikapcsolni a napi problémákat és sehova nincs kedvem kimozdulni, így a menjek el bulizni tanács esélytelen. Örülök, hogy dolgozni tudok menni, azonkívül csak egyedül lenni vagy aludni szeretek.
2009. okt. 18. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sürgősen menj el pszichiáterhez. Nem múlik el magától, ne reménykedj. És rosszabb is lehet. Tapasztalatból mondom, évekig szenvedtem mire rászántam magam hogy szakemberhez forduljak. nem tudtam elaludni, mikor végre sikerült rosszul aludtam, tök fáradtan ébredtem, nem volt kedvem semmihez.... épp úgy mint Neked

Végül már örökké bőgtem, kilátástalannak láttam az életet, akkor mentem dokihoz. NE várd meg! Most menj!

2009. okt. 18. 16:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Vettem ma Sedatif-ot, kipróbálom, aztán meglátjuk... Ma egy kicsit jobb volt, de nem tudom ez meddig tart.
2009. okt. 19. 19:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valódi depressziónál ezek a bioizék semmit se érnek, a hit kevés. A sport viszont már más, ha rendszeresen le kell győznöd magad + egészségesen kifárasztod a tested. Addig viszont el kell tudni jutni, úgyhogy én először szakemberhez és általa javasolt gyógyszerhez (antidepresszáns) folyamodnék...
2009. okt. 19. 21:05
 14/14 A kérdező kommentje:
a sport nálam sajnos nem vált be. sportolok, de ebből a szempontból nem ér semmit.
2009. okt. 19. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!