Ki milyen recept nélkül kapható feszültségoldókat ismer és kinek mi vált be? A Remotív és a Myrall nekem nem, szóvalezeken kívüliek érdekelnének.
Figyelt kérdés
Valamit jó lenne találnom, mert állandóan lehangult vagyok hónapok óta, elsírom magam mindenen, nagyon nehezen tudok elaludni és kikapcsolni a napi problémákat és sehova nincs kedvem kimozdulni, így a menjek el bulizni tanács esélytelen. Örülök, hogy dolgozni tudok menni, azonkívül csak egyedül lenni vagy aludni szeretek.2009. okt. 18. 11:48
1/14 anonim válasza:
ne recept nélkül kaphatókban gondolkodj, kérlek, hanem menj el orvoshoz, hogy normális kezelést kaphass.
nekem csak a normális gyógyszer segített.
de addig is kipróbálhatod a Sedatif Pc-t, vagy vmi más homeopátiás szert.
2/14 anonim válasza:
Sétálj naponta kényelmesen fél órát. Lefekvés előtt igyál meg egy jó nagy pohár nem erős forralt bort. (Vizet forralj, és a már nem forrásban lévő vízhez öntsél kb. azonos mennyiségű könnyű bort. Ízesítéshez: szegfűszeg, fahéj, narancshéj ízlés szerint egyedül, vagy kombináltan.)
3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy érdemes-e ezzel orvoshoz menni, vagy elmúlik majd. Most nem látok rá esélyt, hogy jobb lenne, de bízom benne.
2009. okt. 18. 12:27
4/14 A kérdező kommentje:
A sétát megpróbálom, de a napi borozgatást inkább kihagyom, mostanában úgyis sokat iszom magamhoz képest:(
2009. okt. 18. 12:39
5/14 anonim válasza:
Hát ha tényleg sokat piálsz, akkor meg ne csodálkozz, hogy mentális zavaraid vannak. A forralt bort visszavonom. Ne a szomszéd, vagy az ismerősök tanácsai alapján próbáld gyógyszerezni magad. Jobb lenne pszichológushoz, vagy orvoshoz fordulni.
6/14 A kérdező kommentje:
Azért a sokat piáéokat nem kell olyan komolyan venni. Eddig évente kétszer ittam, most kb. havonta kétszer. VAgy lehet, hogy ez magamhoz képest sok?
És nem attól van rossz kedvem, hogy iszom, a kettő nem függ össze, a rosszkedvem sokkal régebb óta tart.
2009. okt. 18. 13:10
7/14 anonim válasza:
Egyértelmű: Fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Magad nem tudsz kimászni belőle. Ez depressziónak tűnik, amin a nyugtatók még tovább ronthatnak.
8/14 anonim válasza:
Szia.Feszültség oldásra próbáld ki a Magne B6-ot ami recept nélkül is kapható!
9/14 anonim válasza:
Nekem a Nervenpflege gyógynövényes tabletta szokott segíteni. Feszültségoldó, alvást könnyítő és hangulatjavító komponenseket tartalmaz. Próbáld ki.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem feszült vagyok, inkább közönyös és nem érdekel semmi és állandóan aludnék. A feszültség talán annyi, hogy a problémákon agyalok állandóan, de nem jutok előbbre a megoldásban. Magne B 6-ot amúgy szedtem hosszabb ideig.
2009. okt. 18. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!