Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hiperaktív agy?

Hiperaktív agy?

Figyelt kérdés
Nem tudok nem gondolkodni, folyamatosan nagyon komplex stratégiákat dolgozok ki teljesen valószínűtlen helyzetekre a saját irányításomon kívül, és azokon meg nem tudok önszántamból gondolkodni, amin valójában akarok. Volt olyan is, hogy suliba menet mire odaértem, nem tudtam, hogy mivel és milyen útvonalon jöttem oda, egyszerűen nem jutott eszembe, pedig két perce hogy beértem. Néha történt olyan is, hogy az agyam annyira le volt terhelve, hogy elájultam, és órák múltán tértem csak magamhoz. Régen egy teljesen nyitott ember voltam, minden társaság befogadott, meg volt humorérzékem. Most teljesen csendes vagyok, félek megszólalani/hülyeséget mondani, és sokáig féltem segítséget kérni, nem bíztam a közvetlen környezetemben stb. Néha úgy beiszok mint a disznó, hogy legyen egy kis csend végre az agyamban. Mi ez? :O

2013. júl. 8. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Okozhat ilyet pl. hypomán személyiségzavar, de ennyiből nem lehet megmondani.

Ha komolyan ront az életminőségeden, pszichiátert érdemes felkeresni.

2013. júl. 9. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!