Ezek a stressz, a belső feszültség által okozott problémák igaz?
Hosszú ideje feszültségben, stresszben élek sajnos. szeretnék változtatni az életemen, de ez nagyon nehezen megy. Egyre több a gondom, problémám...tudom mindenkinek vannak gondjai, de nálam már mélyebb dolgokról van szó.
Mindent nagyon a szívemre veszek, sokat idegeskedek, szorongok, állandóan belső feszültséget érzek. Valahogy azt érzem, hogy "ami van soha nem jó"...
Sajnos már ezek a lelki, pszichés dolgok összegyűltek nagyon és testi tüneteket is produkálnak. Állandó fejfájás, nyugtalanság, gombóc a torokban, gyomorfájás, heves szívverés, stb...
Tudom, ha nem változtatok sürgősen, akkor csak mélyebbre süllyedek...de olyan nehéz változtatni és változni. Mert jelenleg úgy érzem, hogy amibe belekezdek kudarcba fullad. Nagyon próbálok optimista lenni és jobb színben látni a világot, de nem nagyon sikerül.
Szerintetek mit tegyek, hogy jobb legyen?
Nagyon köszönöm!
23/N
Én a 21-30 közötti időszakomat végigstresszeltem, ami ráment a pajzsmirigyemre. Végül úgy oldódott meg, hogy külföldre költöztem, és férjhez mentem. Azóta semmi tünetem.
Azt írod neház változtatni. Nehéz, de nem lehetetlen. Ne arra koncentrálj, hogy neház megtenned az első lépéseket, hanem arra, hogy mi a cél. És hogy utána milyen jó lesz.
Köszönöm a választ!
Én is pajzsmirigybeteg vagyok sajnos...3 évvel ezelőtt derült ki.
A leírtak megszüntetése szakszerűséget kíván, egyedül nagyon nehéz jó eredményt elérni, szakember (pszichoterapeuta) kell hozzá. Terapeuta kiképzés nélkül még a pszichológus, vagy pszichiáter is kevés.
Nézd meg a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!