Antidepresszáns leszokás, lehet igy csinálni?
Figyelt kérdés
A dokim mondta hogy elkezdhetek leszokni az antidepiről. tavaly agusztus óta szedem a yarocent 2 db-ot (30 mg) este.
Lehet úgy csinálni, hogy pl. ma csak másfél szemet szedek be, holnap úgyanúgy 2-őt, holnap után ugyanúgy másfelet....
Szóval csak két naponta csökkentem az adagot...
2013. júl. 3. 11:17
1/3 anonim válasza:
Mondjuk ezt megmondhatta volna neked a pszichiátered, hogy milyen ütemben hagyd el a gyógyszert. Szerintem egyszerűbb őt felhívnod, és megkérdezned. Mi nem vagyunk orvosok.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen legtöbben nem orvosok, de ha valaki már letette a gyógyszert akkor tud tanácsot adni, szerintem...
2013. júl. 3. 20:03
3/3 anonim válasza:
Tudod, én pánikbeteg voltam, és én is leszoktam a gyógyszerről, de az orvos irányításával. Az alapszabály az, hogy a leszokás annyi ideig tartson, mint ameddig a szedés tartott. Így elkerülhető a visszaesés. De még ez is változhat, ha van valamilyen tünet. Gondolom lehet gyorsítani, ha sima az ügy, vagy lassítani ha gebasz van. Tehát doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!