Beszélő állatok, nem létező zeneszámok, megőrültem?
Figyelt kérdés
Elég bizarr álmaim vannak már gyerekkorom óta. Mostanában már nem olyan horrorosak mint régen de azért igy is sok baromságot álmodok. Múltkor azt álmodtam hogy a macskám azt mondta nekem hogy meggyet kér,és én adtam is neki meggyet és evvet. Amikor felébredtem akkor gondolkoztam ezen hogy hogy tudtam ekkora baromságot álmodni. Szoktam zenét is hallani álmomban,pedig nem halgattam zenét amikor elaludtam. Van hogy megtudom mondani reggel a szám cimét,egyszer pl. Nirvana- Smells like teen spirit ment. De van olyan is hogy azt álmodom hogy 1 random kazettát halgatok amit úgy találtam,a kazetta a 90es évekből van és valami ismeretlen techno-house-hard trance szám van rajta. Van hogy amikor felébredek még a vocalra is emlékszek de aztán késöbb elfelejtem. Volt olyan is hogy álmodtam 1 számmal és pár hónappal késöbb megtaláltam a neten,régi trance volt amit halhattam is gyerekkoromban mert nővérem nagy techno fan volt,de akkor is fura hogy az agyam elraktároz zenéket kb.15 évre. A memóriám nagyon jó,legkorábbi emlékem 1 éves koromból van. De ezek az álmok akkor is furák. Más is hall zenét álmában vagy bolond vagyok? És a beszélő állatok? Ha nem álmomban történt volna azt hinnem psichopata vagyok.2013. júl. 1. 23:38
2/5 Egy ork válasza:
Engem picit még zavar, hogy egy összefüggő 10 mp-s részlet játszódik le a fejemben más-más zenékből. (Az az érdekes, hogy közbe tudok gondolkozni is.)
3/5 anonim válasza:
Társamra akadtam. :) Csak velem történnek durvább dolgok is. Pl. egyszer rajzoltam egy képet, egy lány, ahogy térdre borulva felnéz és imádkozik. Erre youtube-on találok egy zenét, és milliméterre pontosan benne van a rajzol alakom. És akkor láttam elöször.
Meg hallom álmomban a zenét. Emlékszem, egyszer emlékeztem a szövegére, miután felébredtem, gyorsan leírtam, majd kikerestem. Egy Jason Donvan-szám volt, valós, létezö. Megkérdeztem anyámat, mit tud erröl a dalról, azt mondta, erre aludtam el kiskoromban. :)
Szóval ez tök normális.
4/5 anonim válasza:
Mindenki ilyen hülyeségeket álmodik, ez normális. Onnan kezdődnek a gondok, ha már ébren is beszélő állatokat látsz!
5/5 anonim válasza:
"Múltkor azt álmodtam hogy a macskám azt mondta nekem hogy meggyet kér"
:DD Ez hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!