Normális az hogy 32 évesen még mindig jelentős önbizalomhiányom van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 21:43
1/5 anonim válasza:
Normális. Jól hangzik a sok "fogadd el magad" meg "tegyél meg mindent, hogy jobban érezd magad a bőrödben" de én úgy látom, hogy ha valaki nem érezte a szülei feltétlen szeretetét és támogatását, ha valakinek nem mondták kiskorában, hogy ő a legszebb, legokosabb, akkor soha az életben nem fog elmúlni a kényszeres megfelelni vágyás, keveredve a kishitűséggel.
2/5 anonim válasza:
Én is úgy látom, ahogy az első mondja.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó tudni, hogy más is szenved ilyennel. Velem nem sokat foglalkoztak a szüleim, csak úgy felnőttem, mert sose voltam problémás csavargó gyerek. Mindig tudtam mi a dolgom, tanulás stb. Csak mindig egyedül voltam.
2013. júl. 1. 11:21
4/5 A kérdező kommentje:
És ennek meg is vannak a következményei a mostani életemben.
2013. júl. 1. 11:22
5/5 anonim válasza:
Szia! Az sajnos elég nagy baj,hiszen az önbizalom rengeteg mindent meg tud határozni.
Én igaz hogy nem vagyok felnőtt, de tudnék a figyelmedbe ajánlani egy könyvet: Andrew Matthews - Legyél boldog tinédzser
Ugyan a könyv címe nem éppen arra utal,hogy felnőtteknek írta Andrew, de épp olyan hasznos a felnőtteknek is!! Én is nagyon durva önbizalomhiánnyal küzdöttem, de egy pszichológus ismerős ajánlotta, én elolvastam,és úgy érzem sokkal jobb emberré váltam, önbizalmam 10/10 lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!