Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha nehezen nézek...

Mit tegyek ha nehezen nézek mások szemébe?

Figyelt kérdés
Föleg menet közben az utcán jövök zavarba. Téleg szabályos pánik fog el ha valki rámnéz. Máshol melóhelyen nincs ilyen mit lehet tenni.
2009. okt. 11. 23:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Megértelek, én is küzdöttem/küzdök hasonló problémákkal. A megoldáshoz az az út vezet, hogy először a saját szemedbe kell megtanulnod belenézni. Meg kell ismerned és el kell fogadnod magad. Ez nem szokott egyik napról a másikra menni, de tapasztalni fogod, hogy egyre többet fejlődsz, ahogy haladsz ezen az úton. Egyre stabilabb leszel, jobban érzed magad, és a többi embert is megtanulod kezelni. Nekem pszichológus és reiki mester segít ebben, de nekem is nagy részem van a munkában, ahogy magamon "dolgozok."

Minden jót kívánok Neked!

2009. okt. 12. 01:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked valami titkolt szégyellnivalód van,ezért a tested meg a pszichéd így reagál erre.Ugyanis akinek van miért "szégyenkeznie" az nemj bír a másik szemébe nézni.Nem sértésből írom ezt,lehet nincs igazam,csak gondoltam hátha.
2009. okt. 12. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van, és nagyon szar:@ Nálam önbizalomhiány miatt van, de nagyon nehezen megy a változás, pedig szeretném.
2010. jan. 8. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már szeretnéd, azzal megtetted az első lépést!
2010. jan. 8. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!