Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyszerűen KIVAGYOK ha a...

Egyszerűen KIVAGYOK ha a háziorvos asszisztense megsimizgeti a karomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A házidokival nem gyakran taléálkozom, csak az asszisztenssel, aki mindig simogatja a karomat, a hajamat, amitől én ROSSZUL VAGYOK. 21 éves nő vagyok ő 50 körüli nő. Nem arról van szó, hgoy tetszenén keni, ő ilyen típus, mindenkivel ennyire közvetlen, de én borzasztóan utálom. Próbálok elhzódni látványosan, és mégis folytatja, rettenetesen gyűálölm. Nem vagyok autista beütésű de nekem az érintés tabu téma, csak a leges legközelebbi hozzátartozóktól viselem el, ez túl intim dolog. Én vagyok a hülye?
2013. jún. 14. 11:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de te pl örülnél ha csak úgy akárki simizgetne?
2013. jún. 14. 22:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet leszbi:)
2013. jún. 14. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

attól függ hogy ki simizgetne.

alapvetően nem akadnék fent rajta.

2013. jún. 16. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha egyszer visszasimogatnád, hogy vegye észre magát, ne bizalmaskodjon már :D Vagy ha dumáltok, mondhatnád neki, hogy van egy osztály/munkatársad aki néha simizget, téged meg úgy idegesít, hogy olyankor rögtön be kell venned pár szemet. És ha már így szóba került, el is kéred tőle gyorsan az aktuális adagod ;)

És legalább valami jóféle dilibogyót kapsz, ami kárpótol? Frontin, Xanax? :P

2013. jún. 17. 23:00
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :D Az utolsó tetszett!

Vele Frontint szotkam felíratni, de mellette a pszichiáter meg rivót ír fel.

2013. jún. 18. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
A legtöbb embert egyáltalán nem zavar egy ennyi 'gesztus', hogy hozzá ér valaki. nem mondom hogy külön élvezte, de teljesen lényegtelen hogy hozzám érne-e iylen módon vagy nem. A legtöbb ember ezen nem akad fenn hidd el. Egyértelűen a pszichés problémáid miatt van.
2013. jún. 18. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó, bár nem hozzám szóltál, de nem bírok kussban maradni. Egyrészt (gondolom) nem sikítva rohangál a kérdező, ha hozzáér a nőci, úgyhogy azért ne utalj ki neki rögtön kényszerzubbonyt, másrészt meg van olyan kolléganőm, akit csevegés közben szívesen megsimogatnék, de vissza tudom fogni magam, mert nem őriztünk együtt libát. Talán az asszisztensben van a hiba, nem kell mindenkihez közeledni, pláne nem fizikailag, ha látszik rajta, hogy zavarja őt.

Amúgy most jut eszembe, hogy én ismerek egy ilyen asszisztensnőt. Javasolta már a bogyó helyett, hogy inkább bulizzál meg pasizzál? :D

2013. jún. 18. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!