Frontin vagy Xanax receptet a háziorvos is felírhatja?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 10:27
2/13 A kérdező kommentje:
És nem kell neki kommentálni, hogy miért van rá szükségem, nem köt bele az emberbe? Hogy már pedig nem írja fel?
2013. márc. 7. 10:39
3/13 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretném neki a problémáimat kiteregetni, pláne, hogy aki asszisztens mellette dolgozik haragosom.
2013. márc. 7. 10:40
4/13 anonim válasza:
Igen felírhatja, de szakorvosi javaslat hiányában teljes áron kell megvenned.
5/13 anonim válasza:
Indoklás nélkül nem fogja felírni. Valamit elő kell adnod neki...
6/13 anonim válasza:
Így van,indok kell,mert szorongáscsökkentők.
7/13 A kérdező kommentje:
Csak ne lenne ott az a hülye asszisztens, mert végülis csak örülni tud majd neki, hogy nyugtatókra szorulok. Mivel az igazat megvallva haragosi viszonyunkból kifolyólag ő miatta kell nyugtatókat szednem. Az ő családja, rokonsága végett. Szóval gondoltam már rá, hogy háziorvost váltok. Annak mi a folyamata? Csak át kell kéretnem az aktáimat?
Nincs valakinek kiváltatlan receptje, vagy megvásárolt nyugtatója, amit végül nem használt el?
2013. márc. 7. 13:07
8/13 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem tudom, máshol hogy van, de nálunk az asszisztens nincs bennt a doktornál, hanem egy külön helyiségben végzi a munkáját. Vagyis nem hallja, hogy te milyen indokkal kérsz gyógyszert. Meg szerintem nem is érdekli.
9/13 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van, hogy van egy nagy asztal, az orvos és az asszisztens szembeül egymással.
2013. márc. 8. 13:11
10/13 anonim válasza:
Vannak nyugtató teák, lehet kapni vény nélkül valami enyhébb nyugtatót is. Biztos, hogy mindjárt frontin kell, vagy xanax?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!