Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, forduljak orvoshoz?

Mit tegyek, forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, és elkerülő személyiségzavarom van, ami még ovodás koromban kezdődött. Azóta tart hogy csak felnőtt nőkkel akarok barátkozni, mindig olyanokat szemelek ki magamnak akik engem le sem szarnak, és mániákusan jóban szeretnék velük lenni...

A többi emberrel viszont kerülök mindenféle kapcsolatot, a korosztályommal soha sem jöttem ki. Most már ott tartok hogy nem járok el sehová, egész nap itthon, a tv és az internet előtt ülök. Egyetlen barátnőm sincs, facebookon ál-profilokat csináltam, és onnan írogatok a saját adatlapomra, mintha ők a barátnőim lennének, pedig én csinálom az egészet, csakis azért hogy mások lássák hogy igenis vannak barátnőim. A lakótársamnak is azt hazudtam, hogy Pesten élnek a barátnőim, és egyik hétvégén elmentem, neki azt adtam be és az ismerőseinknek is hogy meghívtak buliba. Persze ez nem igaz, egész nap a parkban ültem, és messziről lestem azt a nőt akire rá vagyok szállva már 2 éve...de persze odamenni nem mertem hozzá, csak messziről követtem, az éjszakát pedig a lépcsőházban töltöttem ahol régen laktunk...másnap hazamentem és mindenkinek mondogattam hogy szuper volt a buli stb...

És a másik amit észrevettem magamon, hogy kényszeres hazudozó vagyok, egyszerűen semmiről nem vagyok képes igazat mondani, mindenről csak mondom a saját kis kitalált meséimet...

Nagyjából ennyi, kicsit hosszú lett, de már ideje volt ezt kiírnom magamból...

Szívesen elbeszélgetnék erről valakivel, aki nem néz le ezekért a dolgaimért, esetleg hasonló problémákkal küzd.

2013. jún. 13. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizony fordulj orvoshoz.
2013. jún. 13. 18:28
 2/3 anonim válasza:

Egy pszichológus biztos sokat segítene.

Elég őszintén el tudod mondani kívülállóknak a dolgaidat, úgy gondolom egy pszichomókussal is könnyen menne a beszélgetés.

Merrefelé laksz? Talán tudok ajánlani valakit.

2013. jún. 16. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Egerben lakom.
2013. jún. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!