Meghalok ha valakivel kezet kell fognom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gusztustalannak találom ha valakinek meg kell fognom a kezét. Hányingerem van. mit csináljak? Úgy érzem elájulok.2013. jún. 12. 21:11
11/18 anonim válasza:
Fúúúú, akkor elég nehéz életed lehet, ezek után nem is érzem kínosan magam, h olyan sokat mosom a kezem.
Vmi dokit tényleg keress, mert ezt nem lehet sokáig bírni, bár gondolom lehúztál már így pár évet.
Nem hiányzik egy jó csaj érintése egyáltalán? (nem szexre gondolok, csak simán megérinteni egy jó csajt, az néha jobb is, mint a szex). Hány éves vagy egyébként?
12/18 A kérdező kommentje:
De nagyon hiányzik! Csak valami belül azt súgja, hogy nem szabad, meg öl valami ha megteszem. Valami titokzatos én rejtőzik bennem, ami nem én vagyok! Egyébként 26 éves vagyok. Orvoshoz nem akarok menni, mert ott aztán tényleg végem lenne.. nem bírom elviselni, a kórházat, orvosi rendelőket. Olyan érzésem van bent, mintha fojtogatnának, és mintha a baktériumok sorjával mennének a tüdőmbe. Nem tudom mit tegyek. Már elegem van belőle.
2013. jún. 13. 14:30
13/18 anonim válasza:
Én pl. az elfekvőn kívül szívesen mászkálok a kórházban, nekem vhogy olyan biztonságérzetet ad. Öltözz be, vegyél fel egy maszkot, s úgy menj oda, nem is fognak furán nézni rád sztem.
14/18 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, de tudod. Az érzés még mindig ott van. Mindegy majd legyőzöm valahogy.
2013. jún. 13. 15:39
15/18 anonim válasza:
Hát ezt győzd le vhogy, öltözz be, akkor a tudatod is elfogadja talán, h nem lehet semmi bajod. Ez a legegyszerűbb, s sürgősen menj orvoshoz!!!
16/18 A kérdező kommentje:
Meg próbálok mindent betartani! Köszi a biztatást!:)
2013. jún. 13. 20:01
17/18 anonim válasza:
Kitartas, sok sikert a gyogyulashoz.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. és Köszönöm a válaszokat is!
2013. jún. 13. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!