Az garantáltan "szívbaj", ha pl váratlan csengetésre vagy egy váratlan reggeli telefoncsörgésre olyan szívgörcsöm lesz, hogy azt hiszem, meghalok, és 5-10 perc múlva enyhül?
Szóval alapból is van egy bizonyos anginám, szinte állandó, de ha pl alszok, és arra kelek, hogy megszólal a telefon vagy ne adj isten a hangos kapucsengő, olyan iszonyatos fájdalommal járó szívszorítás és bal kar zsibbadás meg verejtékezés fog el, hogy halálfélelmem van, és olyan 5-10 perc múlva enyhül (minimum, de sokszor lehet az 20 perc is).
Mi lehet ez?
EKG állítólag normális, mert HO-nak mondtam már, de szerinte nincs itt semmi, mert teljesen jó az EKG-m.
Szerintetek? na meg főleg ha szakember van itt, mi a véleménye?
Most már tényleg félek, hogy egyik alkalommal ott maradok :(
jaja köszi, csak hát nálunk hogy is fogalmazzak, nagyjából esélytelen ezt kiharcolni drága mindenható főorvosnőnknél ...
ahhoz h megmozduljon. elég vastag boríték kellene
de egyébként létezik az h vkinek van azért gondja a szívével és sima EKG meg tök normális? pl meszesedést nem mutat ki? vagy olyan tényezőket amiktől szűkülhet az ér?
hát egyre rosszabbul és az a baj h rohamosan rosszabbul ... pedig kb fiatal vagyok.
jó én elfogadom h pánikbetegség, bár furcsállom, de oké, na csak most nem mindegy ha egyszer érgörcs, akkor milyen okból van az az érgörcs, és milyen okból hal bele az ember? most ilyen szempontból aztán mindegy mi okozza, ha ugyanaz a vége, nem?
és az a gond h sokszor órákig is fennmarad utána csak enyhébb formában a mellkasi szorítás
ja és neurológia negatív teljesen!
azt még nem írtam h el is sötétül sokszor minden + szédülök is ilyenkor.
rák enné meg, tisztára félek, na így aztán valóban pánikos leszek az tuti ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!