Ha úgy érzem a mániás depresszió (=Biopoláris zavar) tünetei jelentkeznek nálam, kihez fordulhatnék?
Nem szeretném, hogy egyenlőre erről bármilyen ismerősöm tudomást szerezzen, mivel megeshet, hogy tévedek. Házi orvoshoz fordulhatok?
Rengeteg helyen utána olvastam, mivel már több mint fél éve kezdtem a depresszió tüneteit felismerni magamon, csak hagytam, hogy ugyan már csak bemesélem magamnak. De most több helyen olvastam a biopoláris zavarról és amit elolvastam hozzá tüneteken 1, maximum 2 kivételével minden igaz rám. 16 éves vagyok, ezért is kételkedtem ebbe eléggé, de most már elkezdtem kicsit aggódni, hogy mi van ha még is? Hova forduljak? Mit mondjak? Álljak oda, hogy úgy gondolom beteg vagyok? Segítsetek, hogy kit keressek meg ezzel? A közvetlen környezetemmel ha akarnék se tudnék erről beszélni. :(
Bocsánat, hogy közbeszólok, de óránkénti változás..?
3 éve havontai, fél éve napontai, 2 hónapja óránkénti éles váltások vannak a hangulatomban.
Egyszer nevetek, másszor öngyilkosságra gondolok.
Akkor ez bipoláris zavar..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!