Hova fordulhatok ha bipoláris zavarom van?
Éreztem, hogy nincs rendben velem valami, és egy barátom megkérdezte, hogy gondoltam-e már rá, hogy esetleg depressziós vagyok. Így elkezdtem utána olvasni a dolgoknak, és legjobban a bipoláris zavar leírása illik az állapotomra. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok jól, és változtatni akarok rajta, ezért akarok segítséget kérni, de nem tudom hova fordulhatnék.
Az édesanyám nagyon vallásos, és nem akarja elfogadni, hogy a gyóntatópapon és Istenen kívül más is foglalkozhat az ember lelkével, és nem hisz benne, hogy a pszichológusok tudnának rajtam segíteni. 21 éves vagyok, nem lakom a szüleimmel, de sok veszekedés lenne az eredménye, ha elmennék pszichológushoz. Mit tudtok tanácsolni? Van esetleg olyan hely (Budapesten), ahol nem hivatalosan pszichológusok foglalkoznak emberekkel önkéntesként? Nem akarok veszekedni az anyukámmal, az még rontana az állapotomon...
Miért kell tudnia -"anyukádnak'"- hogy elmesz pszihogushoz?
Ne tudjon róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!