Lehet, hogy szorongok?
Figyelt kérdés
Nem is tudom, hol kezdjem. 1 éve nincs barátnőm, azóta nagyon magányosnak érzem magam. Szereztem új barátokat az egyetemen,de a magányérzetem nem enyhült. Próbáltam lányismerőseim körében is társat keresni, de mindig elutasítottak. Barátaim is tanácsolták, hogy ismerkedjek szórakozóhelyeken,járjak el, viszont nem merek idegeneket leszólítani, illetve beszélni velük. Így meg elég nehéz bárkivel is összeismerkedni. Eközben egyre depressziósabbnak érzem magam a sikertelenségek miatt és hogy ismerőseim körében egyre többen vannak párkapcsolatban.2013. jún. 3. 18:08
1/2 anonim válasza:
Ismerem az érzést, én is nehezen ismerkedtem, mielőtt egyetemre mentem. Barátom sem volt 21 éves koromig.
A kérdésedre a válasz: igen, szorongsz, de ez nem tragédia. Ki lehet belőle jönni. Ha szórakozóhelyekre nem akarsz járni, járj máshova, ahol találkozhatsz új emberekkel, de akár az interneten is próbálkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!