Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen fóbia?

Ez milyen fóbia?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a liftekben.

bent vagyok. elkezd zúgni ahogy elindul. megmozdul, kevés a hely, félek hogy lezuhanok. összevissza inog.

ha új lift, akkor meg túl gyors.

Egyszerűen a gyomrom úgy befeszül, írtózom.

És nem tudom miért.

Valami kisgyerekkori dolog lehet bár nem tudom..

Mit gondoltok?

2013. máj. 27. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Klausztrofóbia.
2013. máj. 28. 00:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van,klausztrofóbia, de még buszokon is előjön bármilyen zárt helyen ahonnan nem lehet rögtön szabadulni.

Lift nálam azóta van mivel 9.-en lakok,és utaztam felfele,hirtelen megállt és kinyílt az ajta 2 emelet között. Gondold el csak a falat láttam magam előtt meg fent egy kicsit az emeletet.

Semerre nem mozdult hiába nyomogattam,végül elhívták a fsz-re szerencsére,de azóta nagyon ritkán utazok egyedül vele.

Látna valaki mikor egyedül vagyok benne szakadna a röhögéstől,kapaszkodok a hangszóróba ami kiáll kicsit ami hülyeség de megnyugtat picit,meg csukott szemmel vagyok.

Akkor ugrik össze a gyomrom mikor megáll a lift és ki tudja mi lesz előttem a fal vagy normálisan az emelet.

Nyáron költözök :)

2013. máj. 28. 11:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen így van ez nálam is! :)

örülök hogy nem csak én vagyok ezzel így. :D

de ez nálam csak a liftekre korlátozódik!!

2013. máj. 28. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Az szinte lehetetlen, hogy leszakadjon egy lift. Ha jól tudom akkor az egész világon eddig 1 szakadt le.
2013. máj. 30. 17:31
 5/8 anonim válasza:
Én is klausztros vagyok, nekem elkezd nagyon fájni a fejem, könnyezek és sikongatok, zúg a fülem fáj a hasam és szoktam hangokat is hallani, és ha sokáig vagyok bezárva akárhova, elájulok,de attól nem félek hogy a liftkötél elszakad, max. attól hogy elakad. Egyszer el is akadt velem és amikor kimentettek bőgtem és rángatóztam a földön. Egyszerűen borzaztó, de az az érdekes, hogy a magasságtól egyáltalán nem félek. Kb. 10-11 éves koromig akkor is felmásztam a fára amikor már majdnem letört az ág, akkor sem féltem, de a bezártságtól... eleinte csak a fejem és a hasam fájt meg zúgott a fülem, de aztán még rosszabb lett. Készülj fel rá....
2013. máj. 31. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:

ÚRISTEN!!!

Most láttam a videót a kínai nőről akinek levágta a fejét a lift!

Épp ki akart szállni de egyszer csak elindult, és beszorult a feje. és levágta! ..

NE NÉZZÉTEK MEG!!!

(Soha többet nem szállok liftbe!! :((

2013. máj. 31. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az fake(kamu) mivel, olyat nem hagynak fennt youtubeon hanem törlik egyből.
2013. máj. 31. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem Youtube- on láttam!

valami máson!

és valami kínai hiradóból volt kivágva! látszott hogy nem fake!!

ja és persze el volt homályosítva a véres jelenet! ://

2013. jún. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!