Ez milyen fóbia?
Nagyon félek a liftekben.
bent vagyok. elkezd zúgni ahogy elindul. megmozdul, kevés a hely, félek hogy lezuhanok. összevissza inog.
ha új lift, akkor meg túl gyors.
Egyszerűen a gyomrom úgy befeszül, írtózom.
És nem tudom miért.
Valami kisgyerekkori dolog lehet bár nem tudom..
Mit gondoltok?
Nekem is ez van,klausztrofóbia, de még buszokon is előjön bármilyen zárt helyen ahonnan nem lehet rögtön szabadulni.
Lift nálam azóta van mivel 9.-en lakok,és utaztam felfele,hirtelen megállt és kinyílt az ajta 2 emelet között. Gondold el csak a falat láttam magam előtt meg fent egy kicsit az emeletet.
Semerre nem mozdult hiába nyomogattam,végül elhívták a fsz-re szerencsére,de azóta nagyon ritkán utazok egyedül vele.
Látna valaki mikor egyedül vagyok benne szakadna a röhögéstől,kapaszkodok a hangszóróba ami kiáll kicsit ami hülyeség de megnyugtat picit,meg csukott szemmel vagyok.
Akkor ugrik össze a gyomrom mikor megáll a lift és ki tudja mi lesz előttem a fal vagy normálisan az emelet.
Nyáron költözök :)
Igen így van ez nálam is! :)
örülök hogy nem csak én vagyok ezzel így. :D
de ez nálam csak a liftekre korlátozódik!!
ÚRISTEN!!!
Most láttam a videót a kínai nőről akinek levágta a fejét a lift!
Épp ki akart szállni de egyszer csak elindult, és beszorult a feje. és levágta! ..
NE NÉZZÉTEK MEG!!!
(Soha többet nem szállok liftbe!! :((
Nem Youtube- on láttam!
valami máson!
és valami kínai hiradóból volt kivágva! látszott hogy nem fake!!
ja és persze el volt homályosítva a véres jelenet! ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!