Bevettem 5db 0,5mg os Frontint és nem érzek semmit se, bevegyek még?
Figyelt kérdés
Ki akarom ütni magam kicsit.2013. máj. 24. 21:41
21/25 anonim válasza:
Ez kamu és csak vitát akar szítani ez a fospisztoly...
22/25 anonim válasza:
Aki megbukik középiskolában, az sz.arik az egészbe, ezen nincs mit ragozni. Ha azt hiszed, ettől jobb lett, hát nem. Ha azt hiszed, a k.urvától jobb lesz, hát az sem. Az angolhoz még tanulni kell. És töltsd mással az idődet, minthogy hülye kérdéseket találgatsz ki.
23/25 A kérdező kommentje:
én meg neked gratulálok. most pedig jöhet az atarax
2013. máj. 26. 17:10
24/25 anonim válasza:
Köszönöm, hogy gratuláltál, nem buzdíthatlak öngyilkosságra, mert az ugye bűn, de javaslom, NE igyál össze alkoholt fájdalomcsillapítót nyugtatót és kávét, NE vágd fel az ereidet, de legfőképp NE írogasd tele ezzel a kérdést. Szerintem a "Neked is gratulálok, jön az antrax" már nem a "bevegyek még" kérdésre válaszol, szóval egyszerűen javasolták neked, hogy ne vedd be, vagy vedd be, esetleg kifejtették, mint értelmes válasz, többek közt én is, és ezzel szerintem vége a dolognak. Önsajnáltatásra, vagy valami elmebeteg kitaláció bemesélésére, már ha erről van szó, nem ez az oldal az alkalmas.
Ha tényleg ilyen szinten vagy, hívd a 06 (80) 505-005-öt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!