Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevettem 5db 0,5mg os Frontint...

Bevettem 5db 0,5mg os Frontint és nem érzek semmit se, bevegyek még?

Figyelt kérdés
Ki akarom ütni magam kicsit.
2013. máj. 24. 21:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És most azt várod, hogy azt írjuk, hogy NEEEEE vedd be???
2013. máj. 24. 22:13
 12/25 anonim ***** válasza:

Nos, amennyiben évek óta lejárt, könnyen meglehet, hogy a gyógyszer hatóanyagszintje szinte a 0-ra csökkent, ezesetben pedig egy egész doboz alkalmazásával sem érhetnéd el a "kívánt" hatást.

Nem fogod tudni kiütni magad.

És javaslom, a kérdésed ne az Egészség, Mentális egészség kategóriába tedd fel, kivétel, ha te magad is beismered, hogy ilyen cselekedet mentálisan egészségtelen személyre utal.

2013. máj. 24. 22:14
 13/25 A kérdező kommentje:

valamit érzek, kicsit szédülök. de beveszek még lesz@raom... most lsz h 3 x bukok 9.-ben, csöndes vagyok, pánikbeteg, 1 barátnőm volt, az is zakított velem mert csendes vagyok. szoc. fóbiám van és már nem is tudom hogy mi értelme a sz@r életemnek. most komolyan mi értelme van így ennek a sz@rnak... kirvára idegesítő h mindig csöndeb vagyok társaságba, a 13 évesek meg már kurnak egyfolytáva én emg itt verem a f@szom a gépe tlött. szar életű vagyok, a pszichiátria meg nem segyt kapják be a nagy fszomat... na meg 2 db frontin..

Cheer's! Let's forget hte words problem.

2013. máj. 24. 22:21
 14/25 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért.
2013. máj. 24. 22:22
 15/25 A kérdező kommentje:
17 évesen még szűz vagyok... ez a problémám. Gyűjtök pént kur.vára és remélem miután megdugtam lesz valami önbizalmam, jobb kedvem, kisugárzásom h nem vagyok már szűz. mert ez itt a ku*va nag yprobléma. már 2 éve. meghalni nem akarok
2013. máj. 24. 22:25
 16/25 A kérdező kommentje:
csuklok kicsit szédülök, de még 2 db ot elfogyasztok belőle... nem érdekel.
2013. máj. 24. 22:26
 17/25 anonim ***** válasza:

Kamu.

13 feles frontintól már aludnál, mint a huzat, akkor is 2 éve lejárt!

Gyógyszerrel nem érsz semmit, csak jól tönkreteszed a szervezeted, ha kimegy belőled, pszichésen még szarabbul leszel.

2013. máj. 25. 01:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Még mindig nem kamu. pénteken 10 kor bevettem, onnan képszakadás, összesz@rtam a szobám szó szerint, olyan voltam mint egy zombi. Csodás volt
2013. máj. 26. 09:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Biztos kitakarítani is csodás lesz. :-)
2013. máj. 26. 09:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok kedves kérdező, remélem, növeli az önbizalmad, hogy öntudatlanul fetrengtél, vagy bármit is csináltál, úgy néztél ki, mint egy utolsó részeges paraszt, vagy talán még ezeknél is rosszabb... Pancser...
2013. máj. 26. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!