Bevettem 5db 0,5mg os Frontint és nem érzek semmit se, bevegyek még?
Nos, amennyiben évek óta lejárt, könnyen meglehet, hogy a gyógyszer hatóanyagszintje szinte a 0-ra csökkent, ezesetben pedig egy egész doboz alkalmazásával sem érhetnéd el a "kívánt" hatást.
Nem fogod tudni kiütni magad.
És javaslom, a kérdésed ne az Egészség, Mentális egészség kategóriába tedd fel, kivétel, ha te magad is beismered, hogy ilyen cselekedet mentálisan egészségtelen személyre utal.
valamit érzek, kicsit szédülök. de beveszek még lesz@raom... most lsz h 3 x bukok 9.-ben, csöndes vagyok, pánikbeteg, 1 barátnőm volt, az is zakított velem mert csendes vagyok. szoc. fóbiám van és már nem is tudom hogy mi értelme a sz@r életemnek. most komolyan mi értelme van így ennek a sz@rnak... kirvára idegesítő h mindig csöndeb vagyok társaságba, a 13 évesek meg már kurnak egyfolytáva én emg itt verem a f@szom a gépe tlött. szar életű vagyok, a pszichiátria meg nem segyt kapják be a nagy fszomat... na meg 2 db frontin..
Cheer's! Let's forget hte words problem.
Kamu.
13 feles frontintól már aludnál, mint a huzat, akkor is 2 éve lejárt!
Gyógyszerrel nem érsz semmit, csak jól tönkreteszed a szervezeted, ha kimegy belőled, pszichésen még szarabbul leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!