Gondjaim vannak, kihez fordulhatok segítségért?
A problémáim:
-Internet és online játék függő vagyok, az elmúlt évtizedeket majdnem teljesen a játékkal töltöttem.
-Kapcsolatom sosem volt, a néha-néha kezdeményező nőkről nem veszek tudomást. A munkahelyet leszámítva szinte nem érintkezek emberekkel. Mert...
-...nem akarok/tudok/szeretek bármiféle kontaktust teremteni, főleg idegenekkel. De mégis szükségét érzem.
Ki az aki segíthet? Pénzem nem sok, minimálbéres vagyok, a munkahely a megszűnés határán.
Pszichiáter? Pszichológus? Addiktológus? Kineziológus? Reiki mester? Buddhista szerzetes Tibetben? Lelkész a templomban? Alul öltözött nő az út szélén? Egyéb?
35/F
Valóban a "nem akarok" rész a legnehezebb. Nincs rá motiváció, egész kicsi korom óta ilyen vagyok, nem tudom milyen (jó?)normálisnak lenni. Félek a kockázattól, hátha csak rossz élmények érnek a kitörési kísérletekkel. Meg egyébként is motiválatlan vagyok.
Külsőleg bejövök a nőknek, de ha én is lépnék rögtön észrevennék a pocsék lelkivilágom.
Mintha magamat látnám a jövőben. Remélem megleled a lelki nyugalmadat és egyenesbe jössz még a közeljövőben. Sok sikert kivánok.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!