Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gondjaim vannak, kihez fordulh...

Gondjaim vannak, kihez fordulhatok segítségért?

Figyelt kérdés

A problémáim:

-Internet és online játék függő vagyok, az elmúlt évtizedeket majdnem teljesen a játékkal töltöttem.

-Kapcsolatom sosem volt, a néha-néha kezdeményező nőkről nem veszek tudomást. A munkahelyet leszámítva szinte nem érintkezek emberekkel. Mert...

-...nem akarok/tudok/szeretek bármiféle kontaktust teremteni, főleg idegenekkel. De mégis szükségét érzem.

Ki az aki segíthet? Pénzem nem sok, minimálbéres vagyok, a munkahely a megszűnés határán.

Pszichiáter? Pszichológus? Addiktológus? Kineziológus? Reiki mester? Buddhista szerzetes Tibetben? Lelkész a templomban? Alul öltözött nő az út szélén? Egyéb?

35/F

2013. máj. 24. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A fentiek közül a kineziológust ajánlanám, nem drágább, mint a többi, amit felsoroltál, egy tibeti útról nem is beszélve. :) A legfőbb gond, a "nem akarok" rész. Amig nem akarsz, nem fogsz tudni. Amint akarsz változtatni, fogsz is, főleg ha picit hiszel magadban. Nyilván van oka a problémádnak, lehet nem is annyira bonyolult, csak felszínre kell hozni, és a blokkot feloldani. A kezdeményező nőkről miért nem veszel tudomást?
2013. máj. 24. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Az öcsém hasonló problémával küzd,ô pszichológushoz jár....már elég jól halad,"gyógyulgat".
2013. máj. 24. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Valóban a "nem akarok" rész a legnehezebb. Nincs rá motiváció, egész kicsi korom óta ilyen vagyok, nem tudom milyen (jó?)normálisnak lenni. Félek a kockázattól, hátha csak rossz élmények érnek a kitörési kísérletekkel. Meg egyébként is motiválatlan vagyok.

Külsőleg bejövök a nőknek, de ha én is lépnék rögtön észrevennék a pocsék lelkivilágom.

2013. máj. 24. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Mintha magamat látnám a jövőben. Remélem megleled a lelki nyugalmadat és egyenesbe jössz még a közeljövőben. Sok sikert kivánok.

18/F

2013. máj. 24. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!