Nagyon erős Szorongás és nem mullik?
Sziasztok , az a problémám hogy barátnőmel szünetett tartunk évek óta van depreszióm és szorongásom, de most ez a bizonytalanság anyira megtámadott és a szorongás se mullik ell, BIciklizik fúttok, Kondi terembe megyek, és nem javul semmit se. Nem tudok lenyugodni. Most is érzem a szorongást, Ma is tekkertam 30 km-ert a biciklivel a szorongás odalent a herébe kellemetlen Bizsergető érzést csinál . Nem tudok mit csinálni , szeddek b6 vitamint Multi vitamint ma is ettem 2 banántott és magnéziumis megy mellé, Xanaxal kb 1 honapja álltam lee! C-vitamint is szeddek! Anyira rossz már legszivesebben megölném magam.
Már gondoltam erre is semmi kedvem ma is sétáltam rengeteget , holnap körbe tekkerem a tisza-tót is . Ma Találkoztam A lányal és mikor megláttam erős szorongás fogott ell.
Szombatig nem beszélünk azt mondta probáljuk ki .. hogy nem találkozunk meg nem beszélünk :S
De nem csak ö váltja ki emberek között se tudok nyugodt lenni :S
Xanaxot szedtem reggel délbe és este , csak volt hogy túl adagoltam :S Szóval akkor Xanax nélkül nem fogok gyógyulni :S
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!