Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi okozhatja azt, hogy szinte...

Mi okozhatja azt, hogy szinte bármikor képes vagyok bealudni?

Figyelt kérdés
Általában véve elég keveset szoktam aludni, rossz alvó vagyok, évek óta minden kis apróságra felébredek. Most a napokban viszont rettentő sokat aludtam és ennek ellenére ott tartok, hogy nappal szinte bármikor elbambulok és bealszok. Van valami gond, kellene aggódnom?

2013. máj. 21. 20:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként a sok alvás főleg az ilyen elbambulások következtében történő bealvásokból ered. Elvileg nem kellene a szervezetemnek kipihennie magát? Mégis állandóan fáradt vagyok és álmos.
2013. máj. 21. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van gond, keveset alszol...

Én hétközben 5 - 5 és fél órákat alszom... hát érzem is nak közben. Hol van ez az előírt 8 órától ? xD

2013. máj. 21. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Láttam már ilyet a TV-be

Ez akár betegség is lehet,de lehet az a baj hogy túl sokat aludtál,mert attól is kábult lehet az ember

Orvos esetleg?

Amúgy addig ne aggódj amíg evés közben nem alszol be

2013. máj. 21. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A nappali álmosság (elegendő alvás esetében) jelezhet cukorbetegséget, inzulinrezisztenciát, kóros vashiányt, alulműködő pajzsmirigyet, illetve alvás közbeni légzéskimaradásokat is (amiket Te magad észre sem veszel, max. azt ,hogy felriadsz). Ha a vérképed rendben (csináltass!), akkor menj el alvásvizsgálatra, mert azt jelenti, hogy zavart az alvásod és ki kell vizsgálni, hogy miért.
2013. okt. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!