Ezt okozhatja az antidepresszáns (Anafranil)?
Mellékhatása lehet, de ha az, akkor el fog múlni! Maga a gyógyszer még biztos,hogy nem hatott,az antidepresszánsnak idő kell, hogy beépüljön a szervezetedbe! Én Cipralexet szedek már kb. 5 hónapja,és felkészítettek a lehetséges mellékahtásokra,de szerencsére nekem nem volt semmi (lekopogom).
Sajnos ez ilyen, valakinél van mellékhatása, valakinél semmi. :-(
De el fog múlni, és jobbulást kívánok!!!:) Pánikbetegségre szeded egyébként?
Köszi a választ!
Depresszióm és szociális fóbiám van
"a túlzott szorongás, nyugtalanság, alvási problémák, ingerlékenység, agresszivitás, izgatottság, "
Nem eszünk gyógyszert, az antidepresszánsok beszedését SEMMI sem indokolja! Kivéve az, hogy vallásosan elkezdtél hinni a gyógyszeriparban és a pszichiáter társadalomban, és ezért feláldozod az egészségedet. :(
Persze hogy okozhatja az antidepresszáns.. baromi sok mellékhatást okoz még.
Minden gyógyszer használ, ez manapság kétségbevonhatatlan.
De azon a mellékhatáson kívül amiért szeditek, még kaptok tucatnyi más mellékhatást is. Kárt okoztok magatokban, több kárt mint ami eredetileg fennállt. Meggyőződtetek róla, hogy más megoldás nem létezik csak a gyógyszer? Egy terápiás megoldás, rengeteg idegrendszeri, pszichés betegséget IS gyógyító gyulladáscsökkentő táplálkozás, magas omega3 bevitel, pszichoterápia EGYIK SEM segített?
Arról nem beszélve, hogy egyszerűen NEM LEHET "egészségesen táplálkozni" mert MINDEN teli van pumpálva már mérgekkel.
És én nem a gyógyszerrel kezdtem, hanem eljártam pszichológushoz sokáig, de a fizikai tüneteim akadályoznak abban, hogy haladhassak. (Hiába próbálok sokat mozogni, ha a depresszió fizikailag teljesen gajra vág)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!