Melyek a legjobb szorongasoldo szerek? 28/F
Az alkohol csökkenti a libidót??? :)
Szerintem a fentebb szólók nem azt mondták, hogy idd le magad a randi előtt a sárga földig. :)
Én például kifejezetten szeretek egy-egy pohár sör mellett beszélgetni és utána a "lényegre" térni. És szerintem a sör pont, hogy oldja a feszültséget és meghozza a nemi vágyat is... Persze nem tudom másokra milyen hatással van, de mondom, nem literekről beszélünk, hanem egy-egy pohárról... :)
A gyógyszereknek vannak mellékhatásai, ezt sem szabad elfelejteni... De ha már mindenképpen valami ilyesmit szeretnél, azt javaslom gyógynövény alapúval próbálkozz, az azért mégis természetesebb... :)
Volt ismerősöm hasonló problémával, de ő nem kattogott a dolgon, azzal talán csak rontott volna az egészen... Helyette elkezdett k.rvázni (már bocsánat) és pár alkalom után már helyén tudta kezelni a dolgokat és nem volt feszült... :)
Hát, ha mindenképp ragaszkodsz a tablettához, akkor Valeriana. Teljesen gyógynövény alapú. De olvasd el az alábbi linket:
Tulajdonképpen mit jelent a te esetedben ez a szorongás? Attól félsz, hogy cserben hagy a szerszám? Írod, hogy ritkán van alkalmad szexelni. És ezek az alkalmak szerelemből jönnek, vagy pénzért vettek? Sztem ha egyszer szerelemből jönne össze, akkor a szorongás is megszűnne. Mellesleg vannak kimondottan a szexet segítő, erőt adó ételek, gyümölcsök. Ezekből is betankolhatsz. Mellesleg a szorongásoldóknak az az egyik legfőbb bajuk, hogy ( főleg a szedés elején, olyan pár hónapig) megnehezítik a szexet.
Viszont gyógyulás után, visszaadják, amit elvettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!