Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől van ez a letargia? ....

Salalala11 kérdése:

Mitől van ez a letargia? . Soha nem volt rám jellemző a kisseb szorongásaimon kívül, de most nem értem mi ez.

Figyelt kérdés
Multhét hétvége nagyon húzos volt, és nagyon kifárasztott. Ráadásul vasárnap a barátnőm is kidobott ami eléggé meglepett negatív értelemben. Hétfőn pedig egy olyan letargia kapott el, nem érdekel semmi ami eddig örömet okozott már hidegen hagy...még ha rágondolok se tud lázba hozni. Fáradékony vagyok, pedig elég sokat alszom. Ha a barátaimmal vagyok kicsit eltudok lazulni de akkoris érzem hogy nincs minden rendben. Olyan mintha valami leblokkolt volna.Nemtudom hogy ez a fárasztó hétvégének tudható be vagy ennek a barátnős dolognak. 19 F
2013. máj. 19. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Időnként kicsit mind elfáradunk, ez előfordul. Tényleg van olyan, hogy azt sem tudja az ember, hogy mitől merült le az aksija, de nálad azért vannak kiváltó okok. Persze nyilván érett már a dolog, hiszen máskor is lehettek már húzós hétvégéid és egyéb személyes problémáid... Tehát nem árt, ha odafigyelsz kicsit magadra, hogy mennyit bírsz, ilyesmi. Ha elfárad az ember -és nem feltétlenül a fizikai fáradtságra gondolok- meg kell egy kicsit állnia, feltöltődni. Ez olyan, mint a szabadságra menés mondjuk nyáron, az éves munka után, egy kis lazítás.

Szerintem most kicsit kapcsold ki magad! :) Lazulj, unatkozz vagy pihenj aktívan, a lényeg, hogy azt csináld, amit szeretsz! Persze írod, hogy már az sem okoz örömet, de nyilván van valami,ami igen... A lényeg, hogy próbálj meg feltöltődni, új erőre kapni! És próbálj meg stresszmentes körülményeket teremteni magadnak. :)

2013. máj. 19. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, válaszod:)...igen igazad lehet...összejöttek mostanában a dolgok, csak megijedtem mivel erre sosem volt példa ez elött...megfogadom a tanácsokat:)
2013. máj. 20. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!