Hogy lehet legyőzni a letargiát?
Alapjáraton nagyon kreatív vagyok, de lassan már két éve teljesen ki vagyok készülve. Van egy csomó ötletem, de egyiket sem tudom megvalósítani, mondván "nem éri meg". Vagy akár, ha valamit csinálni kellene...például, amikor elgondolkodom azon, hogy le kéne fogyni egy kicsit -addig minden oké, de amikor meg cselekedni kéne, úgymond sz*rok rá.
Szóval hogyan lehet legyőzni, vagy hogyan lehet kilábalni belőle?
# 1- Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki életvidám lenne.
Kérdező- Találd meg előbb a letargiád okát. Minden lelki állapotra van egy adott ok, vagy akár több is, csak amikor elnyom valakit a lehangoltság, akkor hajlamos már semmire sem gondolni, pedig az agyunk az egyetlen eszközünk, amivel segíthetünk saját magunkon. Ha kikapcsoljuk az agyunkat, akkor hogyan is szeretnénk bármit is megoldani az életünkben ?
Csak az elején tűnik nehéznek, de ha egyszer sikerül a gondolkozásod által megtalálnod a negatív érzéseidnek az okát, akkor ráfogsz jönni, hogy ezzel mindig kimentheted magad a búskomorságból, bármennyire is reménytelennek tűnne a helyzet.
Az agyadat használjad, mindig csak azt, mert az az egyetlen ami megkülönböztet minket, embereket, egy robottól. Az az egyetlen szervünk, amely által irányítani és befolyásolni tudjuk saját magunkat.
Nem is értem miért nem a WhiskeysKávét javasoltad elsősorban?!
:D
Köszönöm a válaszokat! (Ment a zöld kéz. )
WhiskysKávé
Sejtem, hogy nagyjából mi lehet az oka ennek az állapotnak. Mindig is feszegettem a határokat, nem szerettem, hogy meg vagyok fogva a szabályokkal, stb. Világot szeretnék látni, elmenni itthonról, de nem engednek, annak ellenére, hogy nagykorú vagyok. Plusz még ott van az is, hogy nagyon rossz anyagi helyzetben van a család.
Azért gondolom, hogy ez a bajom, mert szinte csak ezek körül kavaroknak a gondolataim...
El vagyok keseredve.
Keresnék én hobbit magamnak, de nincs lelki erőm csinálni semmit, és utálom magam érte. Úgy érzem, hogy ha nem tehetem azt, amit akarok, akkor inkább nem csinálok semmit egyáltalán...Nagyon rossz érzés.
# 7
Akkor motiváljon az, hogy a letargiád legyőzése nélkül nem fogsz kikerülni a jelenlegi hátrányos körülményeidből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!