Az baj, hogy egyre gyakrabban nagyon keson fekszem le hetvegeken?
Tudom, nagyon hulye kerdes, de nagyon erdekelne, kerek mindenkit, aki tudja valaszoljon! Ugyanis mondjuk havi 1-2 szer szoktam csinalni, hogy olyan hajnali 2-3 fele, vagy neha 4-fel 5 fele fekszem le aludni? Igy ertem nagyon karos a szervezetre? Mert ugye mondjak hogy nem jo, eddig nem is csinaltam gyakran, de most van, hogy heti 1-2szer is csinalom. Nem egy hatalmas problema, gondolom, de elvileg ezzel felborul az alavsi ritmus vagy mi az. Nem tervezem hosszu ideig csinalni, csak erdekel, hogy ez mennyire karos. Elore is koszonom mindenki valaszat, es bocsanat a hulye kerdesert
17\f
Ne szokd meg ezt, mert nem poén. Én évek óta hajnali négynél hamarabb nem tudok elaludni. (Késő alvásfázis-szindróma.) És állítólag megszokásból is el lehet érni ezt, bár nem tudom hogy...
Én évek óta össze-vissza alszom, van hogy délben fekszem és este hétkor kelek, meg lényegében bármilyen idióta időpontban amit csak eltudsz képzelni. Egészségesnek egészséges maradtam, és még ugyanúgy vissza tudom szoktatni magam a hajnal négyes alvásra gond nélkül.
Viszont ha a jövőben szeretnél dolgozni, meg úgy alapból normálisan élni, akkor ne szórakozz ilyennel. Most jó bulinak tűnik, de utána nagyon megkeseríti majd az életed, ha csak hajnalban tudsz majd elaludni.
Plusz még hozzá kell tennem, hogyha ezt megszokod akkor nagyon sok mindenről lemaradhat az ember. Plusz ha korán kell kelni, akkor azt fogod csinálni hogy le sem fekszel, így össze-vissza fogsz aludni.
Én már nagyon unom hogy állandóan számolgatni kell, hogy mikor kell lefeküdni és mennyit kell aludni, hogy ott tudjak lenni valahol korán, és emiatt alszom össze-vissza. Nem ritka hogy 36 órákat fent vagyok.
Remélem jól elijesztettelek most ettől. :) De hidd el csak jót akarok, mert senkinek sem kívánnám azt amit én átélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!