Érezted már úgy, hogy teljesen feleslegesen élsz és legszívesebben meghalnál? Miért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 17:00
1/7 anonim válasza:
Folyamatosan... Gyakorlatilag amióta az eszemet tudom, úgy gondolom, hogy nem feltétlenül kellene élnem, mert semmilyen értelemben nem vagyok hasznos. Az ellenkezőjét nem tudom bizonyítani, mert soha nagyobb sikerem, aminek pozitív eredményét sokáig élvezhettem volna. Nemrégiben történt velem egy pozitív dolog, ami sok erőt adott, így már értem, mit érezhetnek az eleve szerencsés emberek, tudod, akiknek minden sikerül...
2/7 anonim válasza:
Igen,állandóan ezt érzem,
nehéz elmondani miért...
3/7 anonim válasza:
Igen. Régen komoly önértékelési gondjaim voltak, akkor azért. Mostanra pedig a szorongásaim vették át az irányítást rajtam, ami következtében szinte mindent elfelejtettem, amit eddig megtanultam. Nem érdekel már semmi, nem köt le semmi, nem hiszem, hogy bármire is képes lennék az életben. Az apró tapasztalatok, amik az utamba kerültek, is sorra ezt bizonyítják. Meg amúgy is, ha belegondolok, hogy mi értelme az életnek, rájövök, hogy voltaképp semmi. A boldogság is mire jó?! Család? Minek szúrjam el egy gyerek életét. Az érzelmi korlátoltságaim miatt nem hiszem, hogy képes lennék egy teljes értékű kapcsolat kialakítására, szóval ez is bukta. És persze vannak még ehhez hasonló gondok :/...
4/7 Kondás Iván válasza:
Nem attól leszel valaki, hogy szerencsés vagy és összejön "minden" az életben. Ami érnek kudarcok, sikertelenségek azokat nem úgy kell felfogni, hogy nincs értelme élnem. Ezekből tanulsz és ez által leszel több, leszel erősebb, hogy az újabb akadályokat könnyebben legyőzd. Mi értelme az életnek? hát semmi. Mi értelme a világegyetemnek? semmi. Nekünk nem ezeket kell megérteni, nem is tudnánk valószínűleg. Éld az életed, nem tudom, hogy fiúk/lányok vagytok e, de kezdjetek el sportolni, bármit ami egy picit is érdekel. Jön majd sikerélmény, új embereket ismersz meg. Utazzatok, olvassatok, járjatok el koncertekre, és ne azon gondolkozzatok, hogy mi értelme az életeteknek. Éljetek!
5/7 Baluka88 válasza:
hát...az élet hullámzik...hol így...hol úgy...az önbecsülésen és az önbizalmon múlik minden...több komoly veszteség ért mostanában...és emiatt néha azt érzem hogy hihetetlenül igazságtalan az élet...az biztos h nagyon nem egyszerű az élés...hova születtél, kik a szüleid...döntő...
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!