Miért álmodom ezt, miért érzek fájdalmat?
amm...nekem gerincferdülésem van 70°os és majd műtik a hátamat. nos ez ... nem ez a lényeg hanem az h mindig tök jókat álmodok, és a végén meg mindig az van hogy egy hosszú barna, vizes hajú lánynyal találkozok. Ez minden nap. És amm mindig más ruhában van és nem is ua. a helyeen. De a jelent ua. Most utoljára becsöngettünk egy házba és ő jött ki. Akivvvel voltam az ott állt mellette, én meg kicsit meszebb,és elkezdett felém jöni mint egy múmia v zombi.
tudod,előretolt kezekkel és én elestem,mondtam h ne engem bántson, ott van melletted más és őt.de azt mondta h a piócái engem akarnak
és odajöttt lehajolt,és....
elkezdte a derekamat nyomkodni de úgy h fájt
és ez minden nap így van
és mikor felébredek akk kb hajnali 2-3 óra vvvan
És érzem a valóságban is h fáj.
egyből felébredek mikor elkezd nyomni és sosincs ott a kezem és semmise nyomja hanem magától
és nemtok visszaaludni se..
kb fél éve. Bocsi h regényt írtam!:D
Az álom hatására, az agy produkálja az idegeken keresztül, a fájdalmat. Általában az történik a testeddel, amit az agyad, a képzeleted alapján cselekszik. Pl:Azt mondják, hogy a képzelt betegek (akik amúgy testileg egészségesek) megbetegítik magukat, ha sokat gondolják, hogy betegek, és pont az lesz a bajuk, amit csak képzeltek az elején. Nekem is van egy gyerekkori élményem, az agy ilyen képességéről. Az iskolából csoportosan el kellett menni kiruccanni pár órára a szabadba, de nekem ehez akkor semmi kedvem nem volt. Elmentünk, de én az út közben elkezdtem a tanárnak mondogatni, hogy nem érzem jól magam, hányingerem van, hogy mielőbb visszamenjünk. Na ezt addig sikerült tettetni, hogy a többiek is azt mondták, hogy tényleg látszik, hogy valami nem passzol. Annyira beleéltem magam, hogy rosszul vok, hogy amikor hazamentem, rá kis időre, rókáztam is egy nagyot. Pedig először semmi bajom nem volt.
Mit akarok ebből kihozni?
Szerintem nálad is az efajta agyi ráhatás hozza elő a fájdalmat. De nem is ez a lényeg. arra kellene választ találnod, hogy honnét eredhet az a nőszemély a fantáziádban. Ha ő nem lenne , valószínű, hogy fájdalom se. Tehát azt kellene megfejteni, hogy miért jönnek ezek az álmok. Lehet egy filmből belédragadt élmény, vagy valami régebbi rossz emlékdarab.
Én a helyedben azzal kezdeném, hogy kit szimbolizálhat az a nő, vagy esetleg mit. Kire hasonlít? Kivel lehet összefüggésbe hozni, vagy mivel? Ha így sikerül végigmenni a szálakon, akkor talán rájössz, hogy miért okoz kellemetlen élményeket, és a megoldott rejtély után eltűnhet a rossz álom.
A lényeg, hogy a te problémád inkább pszihés eredetű.
Szerintrem.
Remélem valamit segítettem.
Szia.Szerintem is ara kellene rájönnöd hogy honnan van ez a nő.Nem hasonlít senkire az ismerőseid közül?És a piócák...
Volt már valami rossz élményed piócákkal kapcsolatban??????
Régebben nekem is voltak visszatérő álmaim.........
Fú, Borzalmasak......
El tudom képzelni milyen rossz lehet
Barna vizeshajú nő, piócák...
Uristen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!