Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hova menjek dühroham miatt...

Hova menjek dühroham miatt (komoly, SOS)?

Figyelt kérdés

Már gyerekkoromban is nehezen tudtam kezelni a problémákat, de nem volt olyan vészes, egyszerűen elkönyveltek hisztisnek, feltűnsi viszketegségben szenvedőnek. Mára viszont, 25 éves koromra odáig fajult a dolog, hogy rettenetes dühkitöréseim vannak, akár 4 fal között is egyedül. Múltkor, mikor beugrott egy rossz gondolat, a saját arcomba karmoltam és szétvertem a combomat. Állandó gyomorgörcs gyötör, mindig sírhatnékom van és folytonos alvászavarral küzdök.

Az a kérdésem, hogy hova érdemes fordulnom, ahol tényleg segíítene?. Rendszeresen sportolok, nem használ. Pozitív meditációkat végzek, nem használ. Mindent kipróbáltam már ami nem gyógyszeres kezelés, de semmi. Pénzem viszont aligha van egy drága pszichiáterre.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 11. 01:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neked nagyon komoly gondjaid vannak, azonnal keress fel egy orvost...
2013. máj. 14. 09:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocs nem akartalak amúgy meg rémíteni, persze semmi nagy baj nincs, de orvost kell keresned, mert ez otthon csak rosszabodni fog.

Menj nyugodtan tb-s hez először, de egyet jegyezz meg, ha nem olyan a hozzá állása, akkor felejtsd el gyorsan, mert csak rontani fog a helyzeten.

A jó hozzá állás nem azt jelenti, hogy gyógyszerrel töm, meg mosolyog rád. Hanem akkor jó, ha azt látod, hogy elhivatottan próbál segíteni, ha rossz a modora az nem gond, a lényeg az, hogy akarjon neked segíteni, és ne csak egy púpnak érezzen a hátán! Sok szerencsét

2013. máj. 14. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia én mindenképpen két iránybol vizsgáltatnám ki magamat. Neurologiai és pszichiátriai sőt belgyógyászatilag is..minden komolyabb pszichiátriai kórkép mögött van egy neurologiai korkép is sőt sok esetben belgyogyászati hormonális is...
2016. okt. 20. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!