Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S. betegseg ez?

S. O. S. betegseg ez?

Figyelt kérdés
annyira feledekeny vagyok es szetszort hogy mindig a problemat csinalom. peldaul elhagyok mindent, kulcsot, penztarcat, mindent... ma peldaul hettel korabban mentem egy hivatalos interjura, multheten pedig a gazt nem zartam el fozes utan.... sorozatban vannak ezek, pedig probalok koncentralni. lehetseges hogy betegseg?
2009. szept. 30. 11:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szetszort vagy, ha ennyire nem tudsz figyelni a dolgaidra akkor csinalj jegyzeteket, es abban minden fontosat irj fel. A viz, gaz, villannyal kezd. :)
2009. szept. 30. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:
koszi, igen van jegyzetem de nem sokat segit. multkor az is megesett hogy telefonon beszeltem valakivel aki utbaigazitott hogy hogy talahatok el egy bizonyos helyre es szepen meghallgattam aztan mikor leraktam a telefont nem emlekeztem mit mondott. ne hulyezzetek le en probalok odafigyelni ,koncentralni nem megy semmilyen teren.
2009. szept. 30. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szellemileg elfáradtál, vagy hiperaktív vagy.
2009. szept. 30. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálam a depresszió egyik tünete volt ez. Igen, lehet betegség tünete is. Nem tudom hány éves vagy, de inkább menj el orvoshoz, lehet hogy felír egy kis vitamint, vagy kivizsgáltat, ha kikérdezett és úgy látja, hogy kóros. De persze ha mindig is ilyen voltál, akkor más a helyzet.
2009. okt. 1. 07:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Vashiány is lehet az oka. Ha az agy nem kap elég oxigént, márpedig az oxigént a vörös vértestek szállítják, és abban kell a vasnak lenni, szóval, ha itt hiány van, akkor ez oka lehet a feledékenységnek. Próbálj ki valamilyen vaspótlást, (rooibos tea, vasfű tea, spenót, stb).Viszont nem elég ha beeszed a vasat, annak még föl is kell szívódni a szervezetedbe. Ezt a folsav hivatott elősegíteni. A vitamin és ásványianyag táplálékkiegészítőkben mindig van folsav is. Keresgélj a Herbáriákban, kérj tanácsot külön a folsav ügyben is.

Ezenkívül: Lehet, hogy a szervezeted vért veszít valahol. pl. gyomorfekély, vagy női ügyek. Nem tudom, fiú vagy lány vagy, de ha lány, akkor godnolj erre. Ha nagy a vérveszteség, oka lehet a sok dühöngés,(megfeszül az alhas, alhasi vérbőség alakul kis) de más oka is lehet, meg kell gyógyítani.

2009. okt. 1. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Kóros feledékenység oka lehet a CANDIDA nevű gombabetegség. Nem is csak feledékenység, hanem általános agyi lassúság, lustaság. Esetleg egy HErbáriában kérdezz rá, és kérjél ellene valamit. A candida gomba ezeken hízik: cukor, élesztő,(kenyér, pogácsák, stb). Nagyon nehéz tőle megszabadulni. Mostanában nagyon elterjedt dolog ez. CSak zöldésget kell enni, és vizet, teát inni. Kérdezd meg másoktól is, hátha többet tudnak.
2009. okt. 5. 07:04
 7/9 A kérdező kommentje:
mar voltam termeszetgyogyasznal es mondta hogy candidam van, azota elhagytam az edessegeket de nem tartom be a teljes szigoru dietat. koszi a valaszt.
2009. okt. 6. 13:35
 8/9 anonim válasza:
Szedj B komplexet. nekem segített a koncentráció hiányban!
2010. márc. 20. 17:59
 9/9 anonim válasza:
nem akarok általánosítani, de a természetgyógyászok mostanában előszeretettel mondják, hogy candidája van, két is merősömnek is ezt mondták, cukordiétán voltak, nem javult a helyzetük, elmentek orvoshoz, és kiderült h egyáltalán nincs candidájuk. szerintem egy orvos is nézzen meg.
2010. ápr. 7. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!