Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állandóan izgulok, de mindenér...

Állandóan izgulok, de mindenért, ideges vagyok. Milyen nyugtatót vagy gyógyszert ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nagyon izgulós fajta vagyok, és minden kis apróság miatt nagyon izgulok,görcsöl a gyomrom, stb. Ha találkozok a barátnőmmel, vagy vizsga előtt állok(amiből van bőven) mostanában annyira ideges vagyok, hogy rendszerint hányok, és ez nagyon nem jó, kezd elege lenni a barátnőmnek, és nekem is. Mit ajánlotok, mit csináljak,vagy mit szedjek?

Köszi (f/17)

2009. szept. 30. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Gyógyszeretek felejtsd el.

Velem is ugyan ez van, csak nem ennyire súlyosan mint neked.

Nekem az segített hogy szinte mindenen változtattam, többet pihenek, elhagytam azokat a dolgaimat, amiktől "feszülhetek" stb.

Máshogy étkezem, futok...

16F

2009. szept. 30. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Gyógyszert ne! Változtass és van egy homeopátiás szer, Sedatif PC a neve, ezt próbáld ki, de figyelmesen olvasd el, hogyan kell alkalmazni, mert, ha nem jól csinálod, semmit sem fog érni!
2009. szept. 30. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Dettó, mint én. Ilyenkor Magne B6-ot szedek. Ebből egy nap 4-6 szemet is be lehet venni, a magnézium idegnyugtató, feszültségoldó hatású. Nekem ha stresszesebb a napom, segít.
2009. szept. 30. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
14%

Xanax, ha nem parázol tőle, hogy rákattansz. ha igen, akkor

tekerj egy cigit, igyál, meditálj.

2009. szept. 30. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Igen meditálj, vagy legalábbis nyugtasd meg magad lelkileg. Tedd le a gondot a válladról. Pl. ha hinnél az angyalokban, vagy más égi lényekben, akkor kérhetnéd őket, hogy segítsenek, és bíznál bennük, nem neked kellene minden terhet és felelősséget cipelni. Akkor azt mondhatnád: "úgy lesz, ahogy lennie kell. Vagy: Ahogy Isten akarja. Vagy "Majd az őrangyal elrendezi" Az ilyesmi csodálatosan megnyugtatja az embert. Ha nem hiszel benne, akkor is próbáld ki mondjkuk egy hónapon át. És akkor majd meglátod, hogy bejön-e vagy nem.
2009. okt. 1. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

Citromfű tea, orbáncfű tea, kapszula. Az 1 adag hatását is éreztem. Minimum 4 hétig minen nap szedni kell.

Pluszba a rendszeres testmozgás is fontos. Ha más nem lehetséges sétálj a munkahelyedre, mindenhova. Téleg használ.

2009. okt. 3. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!