Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Diagnosztizált borderline-osok...

Diagnosztizált borderline-osok válaszát várom. Hogyan kontrolláljátok az impulzusaitokat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy más borderline személyiségzavarosok mennyire önpusztító életet élnek. Körülöttem mindig káosz van, sok kusza szál, sok kapcsolat, alkohol és sorolhatnám. Mindig ugyanazokat a hibákat követem el, aztán rossznak érzem magam és gyötör a bűntudat. Szeretnék kilépni ezekből a körökből. Nektek mi segít? Bpd csoportterápiáról van valakinek tapasztalata?
2009. szept. 29. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a bura.hu-n van ilyen fórum, ott sok hasonló emberrel konzultálhatsz
2009. okt. 7. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:

sporttal próbálom kontrollálni, így vagy úgy elmúlik. inkább úgy............ 10alkalomból jó ha 3szor összejön az elfojtás, ilyenkor azonnal lemegyek a szabad levegőre futni vagy csak gyalogolni. felszabadító.

ha erre nincs lehetőség, akkor rágyújtok és elszívok egy egy egy meg még egy cigarettát..

2009. nov. 1. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Sok piával, fúvel, cigivel kompenzáltam. Meg rengeteg bulival. Aztán megpróbáltam józan maradni, mert rossz volt utána. Közel 17 éve kompenzálgatok,de lejjebb vettem a tempóval 30 hoz közel. Aztán a buddhizmus is sokat segített.

Még mindig káosz az életem. Próbálom mindig úgy alakítani a dolgokat, hogy megmaradjon mindaz, ami örömet okoz nekem. Elfoglalom magam a széles érdeklődési körömmel. Szét vagyok szórva, de megtanultam sokszor mindezt előnyében látni és használni. A külvilág számára valszeg sosem leszek normális. De örömmel tölt el, hogy vannak, akik elfogadnak így, szeretnek s ragaszkodnak hozzám, méghozzá nagyon is értékes emberek! Felemelő érzés, mikor a hibáid ellenére az értékeid miatt kitartanak melletted, s ilyenkor elsikkad a kisebbségi érzés.

2011. dec. 9. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!